«Ελένη» – MEGA: Ελένη Μενεγάκη και Νατάσα Θεοδωρίδου ανακρίθηκαν από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για την προσωπική τους ζωή

menegaki

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στο νέο κανάλι και φυσικά από την πολυαναμενόμενη έναρξη δεν μπορούσε να λείπει η Νατάσσα Θεοδωρίδου. Οι δύο γυναίκες πέρα από καλές φίλες είναι και κουμπάρες και τόσα χρόνια έχουν δείξει την ιδιαίτερη σχέση που τους ενώνει.

Η Ελένη Μενεγάκη και η Νατάσα Θεοδωρίδου «ανακρίθηκαν» από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και είπαν μόνο αλήθειες.

Το παιχνίδι της εκπομπής «Εχώ – Δεν έχω» εγκαινίασε η παρουσιάστρια και η τραγουδίστρια και δεν σκόρπισαν μόνο γέλια αλλά προέβησαν και σε αποκαλύψεις!

Έχουν παρακολουθήσει ποτέ σύντροφό τους; Έχουν κοιτάξει κρυφά το κινητό του; Έχουν αλλάξει τη φωνή του για να αποφύγουν κάποιον στο τηλέφωνο; Σε όλες τις ερωτήσεις απάντησαν και μας άφησαν άφωνους!

Όπως αποκάλυψαν δεν έχουν ποτέ παρακολουθήσει σύντροφό τους, ούτε το κινητό του, για να μην συγχιστούν όπως είπε η Ελένη Μενεγάκη. «Άσε να ζούμε στο συννεφάκι μας» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει χωρίσει στο παρελθόν σύντροφό της με μήνυμα.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι της έχει τύχει να ακούσει συνομιλία που δεν έπρεπε επειδή κάποιος δεν έκλεισε το τηλέφωνο. Από την άλλη η Θεοδωρίδου ανέφερε ότι έχει πει σε φίλη της να την πάρει τηλέφωνο για την βγάλει από πρώτο ραντεβού.

GNTM 4 spoiler: Είναι αυτός ο φετινός αγρότης του σπιτιού;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ποια ερωτικά τρίγωνα θα μας απασχολήσουν;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ποια ερωτικά τρίγωνα θα μας απασχολήσουν;