Μελέτης Ηλίας: «Δεν έχει σημασία αν ο Φιλιππίδης ήταν καλός κωμικός, θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη»

Για τις άσχημες και απρεπείς συμπεριφορές στο χώρο της υποκριτικής τοποθετήθηκε ο ηθοποιός

Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού μίλησε σήμερα, Μ. Τρίτη 19/4, ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος την τρέχουσα περίοδο πρωταγωνιστεί στην κωμωδία της ΕΡΤ, «Τα Καλύτερά μας Χρόνια».

«Στη σειρά, με τις φαβορίτες νιώθω λίγο σαν τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Με την Κατερίνα Παπουτσάκη έχουμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση εκτός οθόνης και αυτό βοηθά στο αποτέλεσμα» είπε για τη σειρά.

Εν συνεχεία, δήλωσε για το ονοματεπώνυμό του: «Δεν με ενοχλεί πια η παρεξήγηση με το όνομά μου. Πλέον, στα 42, και Βαγγέλη να με φωνάξεις, θα γυρίσω».

Για τις άσχημες συμπεριφορές συμπεριφορές στον χώρο της υποκριτικής, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, οι οποίοι βρίσκονται στη φυλακή, καθώς κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα, ο ταλαντούχος ηθοποιός υποστήριξε:

«Ο Φιλιππίδης δεν έχει σημασία αν ήταν καλός κωμικός. Ως άνθρωποι, γιατί είναι αρκετές οι περιπτώσεις, αυτά που έκαναν είναι κατακριτέα και θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη.

Είχα υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές, σε μικρότερη ηλικία δεν μπορούσα να τις αντιμετωπίσω. Όσο μεγάλωνα αποκτούσα την εμπειρία και την ικανότητα να αμύνομαι. Ποτέ δεν είναι αργά να μιλήσεις, δικαιολογώ όσους δεν μπόρεσαν να μιλήσουν πριν δέκα χρόνια και το έκαναν τώρα. Όταν μου συνέβη κάτι αντίστοιχο, όχι τέτοιου βεληνεκούς, δεν είχα το κουράγιο και τη δύναμη να το αντιμετωπίσω και η μόνη μου δίοδος ήταν να παρατήσω αυτή τη δουλειά.

Αν έβγαιναν από τη φυλακή ο Φιλιππίδης και ο Λιγνάδης, πολύ δύσκολα θα δεχόμουν να παίξω μαζί τους».

Δημήτρης Σταρόβας: Συγκινεί για το θάνατο της μητέρας του – Τι λέει για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου;

Survivor Spoiler: Ποιος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης;