Μεγάλη ζημιά για πασίγνωστο ηθοποιό λόγω του Πέτρου Φιλιππίδη – Έχασε πάρα πολλά χρήματα. Τι συνέβη!

Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του κι όπως φαίνεται η κατάσταση δεν θα αλλάξει γρήγορα…

Η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και οι σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του, έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό και το τηλεοπτικό τοπίο τα τελευταία χρόνια. Τα κανάλια πλέον έχουν «κόψει» τις σειρές που πρωταγωνιστούσε και αυτό έχει δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα τόσο στον ίδιο όσο και στους ηθοποιούς που έπαιζαν σε αυτές τις σειρές, καθώς δεν πληρώνονται πλέον από τα δικαιώματα.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Περικλής Λιανός, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του. Διαβάστε αναλυτικά…

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις απολαβές του στις παλιές σειρές που συμμετείχε, καθώς και για τα δικαιώματα από τις επαναλήψεις.

Σχετικά με το αν κατάφερε ο ηθοποιός να δημιουργήσει μεγάλη περιουσία, κατά τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, ο Περικλής Λιανός απάντησε: «Με “Χάρι Ροκ”, “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του”, “Love Sorry”. Με έξι επεισόδια από τη σειρά “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του” πήρα αυτοκίνητο. Τώρα με έξι επεισόδια, παίρνεις δέκα σουβλάκια».

Σε δήλωση του δημοσιογράφου ότι είχε μάθει για συναδέλφους που πρωταγωνίστησαν σε σειρές εκείνη την εποχή και με τρία μόνο επεισόδια αγόρασαν σπίτι, ο Περικλής Λιανός, σχολίασε: «Σπίτι δύσκολο για τρία επεισόδια. Εγώ όμως από το “Καφέ της Χαράς” πήρα το σπίτι που μένω. Τότε παίρναμε λεφτά».

Για το αν λαμβάνει ικανοποιητικό εισόδημα από τις επαναλήψεις των σειρών, ο ηθοποιός ανέφερε: «Ικανοποιητικό όχι, αλλά παίρνουμε κάτι. Δεν γίνεται στο βρόντο η επανάληψη. Για μένα το θέμα είναι να επαναλαμβάνονται, γιατί έχω κάνει 25-26 σίριαλ, αλλά δεν παίζονται όλα. Αν παιζόντουσαν όλα, θα έπαιρνα καλά λεφτά».

Τέλος, σχετικά με τα σίριαλ στα οποία συμμετείχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Περικλής Λιανός, είπε: «Αυτά με τον Φιλιππίδη δεν επιτρέπεται να παίζονται. Με πειράζει ως απώλεια εισοδήματος και δεν το θεωρώ και σωστό. Από την άλλη δεν παίρνω και θέση, γιατί πόσο ωραίο είναι αν κάποιος έχει καταδικαστεί για κάτι; Δεν έχω μια απόλυτη άποψη γι’ αυτό».

Πηγή: sportdog.gr

Σακίρα: Είναι ζευγάρι με τον Τομ Κρουζ; – Τα δημοσιεύματα έχουν πάρει φωτιά

Δύσκολες ώρες για τη Μάρα Ζαχαρέα: Εκτός δελτίου ειδήσεων του STAR, όλα ξεκίνησαν από το μακιγιάζ στα μάτια