Μεγάλες χαρές στο σπίτι της Ζήνας Κουτσελίνη, μετά από 12 χρόνια, το ανακοίνωσαν με μία οικογενειακή φωτογραφία

Απόλυτη προτεραιότητα για τη Ζήνα Κουτσελίνη αποτελεί η 12χρονη κόρη της, Έμμα, παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις της στην εκπομπή.Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι μια δημοσιογράφος που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τηλεθέασης. Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» συνεχίζει με επιτυχία για άλλη μια σεζόν στο Star.

Η μοναχοκόρη της ωστόσο είναι πάνω από όλα. Όχι μόνο της έχει αδυναμία, αλλά φροντίζει να περνά μαζί της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Την Κυριακή μάλιστα, η δημοσιογράφος ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σύντομο βίντεο από το πάρτι γενεθλίων της κόρης της στο Little Kook. Η Έμμα Παπασταθοπούλου, γιόρτασε τα 12α γενέθλιά της με μια εντυπωσιακή τούρτα με θέμα το Halloween. Η ίδια μάλιστα έδειχνε πολύ χαρούμενη αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα.

Μάλιστα η Ζήνα Κουτσελίνη ντυμένη με ένα εμπριμέ κοστούμι ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στον σύζυγό της Αντώνη Παπασταθόπουλο και τους ιδιοκτήτες του αγαπημένου χώρου στου Ψυρρή, Kώστα Τζώρτζη και Γιάννη Θάνο. «Το χαρήκαμε little kook» έγραψε στη λεζάντα η παρουσιάστρια.

Πηγή: Enimerotiko.gr

Ελένη Μενεγάκη: “Προτίμησε άλλα πράγματα και κάποιον άλλο κύριο”, ο πρώην αρραβωνιαστικός της Μενεγάκη αποκαλύπτει 26 χρόνια μετά

Η άλλη πλευρά του GNTM: 7 παίκτριες που μέσα σε ένα χρόνο έγιναν είδηση για πολύ δυσάρεστο λόγο