«Με τον σύζυγό μου κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια και έχουμε έναν υγιή γάμο» υποστηρίζει διάσημη Influencer – Ωφελεί αυτή η επιλογή «ύπνου» τη σχέση;

Δείτε το βίντεο

Μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, η Influencer Taylor Paul αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους εκείνη και ο σύζυγός της κοιμούνται σε ξεχωριστά υπνοδωμάτια.

H Τaylor Paul

Όπως αναφέρεται και σε άρθρο της ιστοσελίδας New York Post, η Paul εξηγεί ότι πολλές φορές, κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο σύζυγός της έψαχνε στο δωμάτιό τους κάτι, όπως ένα πουκάμισο. Όταν πήγαινε να το ψάξει στην ντουλάπα κάποιου άλλου δωματίου του σπιτιού τους, εκείνη του πρότεινε, όταν το βρει, να μην επιστρέψει στην κρεβατοκάμαρά τους, αλλά να κοιμηθεί στο δωμάτιο των επισκεπτών. Υποστηρίζει πως όσα βράδια ο σύζυγός της κοιμόταν στον ξενώνα, εκείνη κοιμόταν πολύ καλά μόνη, στην κρεβατοκάμαρα.

«Επιπλέον, υπνοβατεί και μιλάει στον ύπνο του» τονίζει η influencer για τον άνδρα της. Ακόμη, αναφέρει ότι εκείνη θέλει να κοιμάται σε χώρο με σχετικά υψηλή θερμοκρασία, σε αντίθεση με τον σύζυγό της, που θέλει το δωμάτιο πιο δροσερό.

«Νιώθω ότι το να κοιμόμαστε σε διαφορετικά υπνοδωμάτια, είναι ό,τι καλύτερο για εμάς. Έχουμε έναν πραγματικά υγιή γάμο, κοιμόμαστε καλά και αγαπάμε και οι δύο τα χωριστά δωμάτιά μας» υποστηρίζει η Taylor Paul για τη σχέση της με τον σύζυγό της και την επιλογή τους να κοιμούνται σε διαφορετικά δωμάτια.

«Ξενάγησε», μάλιστα, τους ακόλουθούς της στα ξεχωριστά δωμάτια εκείνης και του άνδρα της, δείχνοντας, μέσω της κάμερας, την εκπληκτική κρεβατοκάμαρά της, με την τέλεια διακόσμηση, τη μεγάλη τηλεόραση και το υπέροχο μπάνιο. Όταν επέδειξε το πολύ πιο βρώμικο δωμάτιο του συζύγου της, που είχε ρούχα πεταμένα στο πάτωμα και σεντόνια  λερωμένα, γέλασε νιώθοντας ωραία για τη δική της περιποιημένη και όμορφη κρεβατοκάμαρα.

@taylorfrankiepaul Reply to @kiauna1010 our separate bedrooms #seperaterooms @Tate Paul ♬ original sound – Tik Toker

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά και πιστεύει ότι αυτή η ρύθμιση ύπνου είναι η πιο ωφέλιμη για τον γάμο του.

Οι απόψεις των followers της Taylor Paul σχετικά με την επιλογή εκείνης και του συζύγου της να κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες διίστανται. «Δεν θα μπορούσα ποτέ!! Κοιμάμαι καλύτερα όταν είναι δίπλα μου», «Κοιμόμαστε σε ξεχωριστά δωμάτια, γιατί ο σύζυγός μου ροχαλίζει πολύ δυνατά και εγώ κοιμάμαι πολύ ελαφριά», «Κάνουμε το ίδιο! Είναι το καλύτερο», «Δεν καταλαβαίνω γιατί κοιμάστε σε ξεχωριστά δωμάτια; Πολύ παράξενο», «Οι γονείς μου το έκαναν για πάνω από 40 χρόνια», «Θα πρέπει να το υιοθετήσουμε, νομίζω ότι είναι ωραίο» είναι μερικά από τα σχόλια που έχει συγκεντρώσει το βίντεο.

Εσύ θα κοιμόσουν σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες με τον σύζυγό σου ή τον σύντροφό σου; Εγώ νομίζω ότι, αν αυτό αρχίσει να γίνεται, δεν αποκλείεται κάτι να μην πηγαίνει καλά στη σχέση σου. Προσωπικά, θα χώριζα. Αυτή είναι η γνώμη μου, εσύ ξέρεις καλύτερα.

Σασμός

Σασμός spoiler: Το καφενείο παίρνει φωτιά με την αθώωση του Αστέρη Σταματάκη … και τον δικάζει!

«Πρωταγωνιστές»: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα δείξει για πρώτη φορά το πρόσωπό της και θα μιλήσει για όλα στον Σταύρο Θεοδωράκη