Μαρία Μπεκατώρου: Με τολμηρό ολόσωμο μαγιό που τονίζει τις καμπύλες

Μετά από εντυπωσιακή εμφάνισή της που τράβηξε όλα τα βλέμματα σε νυχτερινό κέντρο, η Μαρία Μπεκατώρου “ξαναχτυπά” και μοιράζει εγκεφαλικά στο Instagram με τις αναρτήσεις της!

Είναι γεγονός πως αποτελεί μία από τις ωραιότερες υπάρξεις στην ελληνική τηλεόραση, όχι μόνο για την ομορφιά που πηγάζει από μέσα της, καθώς για τον χαρακτήρα και την καλοσύνη της μιλούν όλοι ανέκαθεν, αλλά και για την εξωτερική της ομορφιά.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρασύρονται από το εκρηκτικό ταπεραμέντο της και τον αυθορμητισμό της, δύο χαρακτηριστικά που την κάνουν από τις πιο αγαπητές φυσιογνωμίες της τηλεόρασης, και άλλοι τόσοι πρόκειται να μείνουν με το στόμα ανοιχτό με την παρακάτω ανάρτησή της…

Έβαλε φωτιά στο Instagram η Μαρία Μπεκατώρου

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η παρουσιάστρια φαίνεται πως αποφάσισε να περάσει λίγο χρόνο με τον εαυτό της ώστε να ξεκουραστεί, ξέγνοιαστα και ήρεμα. Έτσι λοιπόν φόρεσε το μαγιό της προκειμένου να δροσιστεί, και ανάρτησε μία φωτογραφία ποζάροντας στο φακό με ένα πολύ κομψό και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο ολόσωμο μαγιό με print και ιδιαίτερες λεπτομέρειες σε κόκκινα, μπλε και πράσινα σχέδια σχέδια.

Εκείνη λοιπόν μπορεί να δροσίστηκε, το Instagram όμως “πήρε φωτιά” από τα σχόλια θαυμασμού κάτω από την φωτογραφία που διακρίνεται η ωραία και καλλίγραμμη σιλουέτα της παρουσιάστριας.

Ρία Αντωνίου: Βούτηξε στην πισίνα με ανύπαρκτο μαγιό! – φωτο

Ευγενία Σαμαρά: Η γυμνή φωτογραφία που ανέβασε στο instagram