Με ονειρικό ντεμπούτο Γουλφ, ο Υδραϊκός “άλωσε” στα πέναλτι το Περιστέρι

Με ονειρικό ντεμπούτο Γουλφ, ο Υδραϊκός “άλωσε” στα πέναλτι το Περιστέρι

Η προσθήκη του διεθνούς Αμερικανού τερματοφύλακα ‘Αλεξ Γουλφ αποδείχθηκε “κίνηση-ματ”, που χάρισε τον Υδραϊκό τη νίκη στον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών. Ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη διαδικασία των πέναλτι στο Περιστέρι, όπου η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη επικράτησε του γηπεδούχου ΓΣΠ με 10-9 και έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε 7-7, με τον Υδραϊκό να ισοφαρίζει λίγο πριν το τέλος με τον Παπασηφάκη. Στη διαδικασία των πέναλτι ο Γουλφ, που έκανε το ντεμπούτο του για την ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη, (όπως και ο έτερος διεθνής Αμερικανός, ο βετεράνος Τζέσε Σμιθ), πραγματοποίησε τρεις αποκρούσεις και χάρισε στον Υδραϊκό τη νίκη.

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς θα γίνει την Παρασκευή (23/4, 13:00) στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης. Στο παιχνίδι αυτό ο Υδραϊκός δεν θα έχει στον πάγκο ούτε τον Βολτυράκη, ούτε τον συνεργάτη του, Αντώνη Βλοντάκη, καθώς αμφότεροι αποβλήθηκαν για διαμαρτυρία. Αν χρειαστεί τρίτο ματς, οι δύο ομάδες θα επιστρέψουν στο Περιστέρι, την Κυριακή (25/4, 18:00). Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη Βουλιαγμένη.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 0-1, 4-3
Στα πέναλτι: 2-3
Τα γκολ:
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Καρούντζος 4, Φάρμερ 2, Μπιτσάκος 2, Κλήμος
ΥΔΡΑΪΚΟΣ: Παπασηφάκης 3, Μπλάνης 2, Κοκκινάκης 2, Θαλασσινός, Παπαδόγκωνας, Μπεριστιάνος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

Βρείτε μας στο Twitter! Πατήστε εδώ

Διαβάστε επίσης »

Μπάιντεν: «Το πετύχαμε. Ξεπεράσαμε τους 200 εκατομμύρια εμβολιασμούς»

Μπάιντεν: «Το πετύχαμε. Ξεπεράσαμε τους 200 εκατομμύρια εμβολιασμούς»

«Ζωντανή» για τον τίτλο η Σεβίλη

«Ζωντανή» για τον τίτλο η Σεβίλη