Με Μαουρίσιο, Ιωαννίδη και… Σαβιέρ η αποστολή για τον Άρη

Με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να έχει το γενικό «πρόσταγμα» έπειτα απ’ την απόλυση του Λάζλο Μπόλονι, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (11/05) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (Τετάρτη 12/05, 19:30) αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας και τακτικής και εξάσκηση στις στημένες φάσεις, με τον Δωδεκανήσιο τεχνικό να έχει πλέον στη διάθεσή του και τους Μαουρίσιο Σιλβέιρα και Φώτη Ιωαννίδη, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Στον αντίποδα ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησε ο Αϊτόρ (οίδημα στον έσω πλάγιο), ενώ δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση ο Καμπετσής, λόγω κάκωσης στον έσω πλάγιο. Ο δε Κουρμπέλης συνέχισε το ειδικό, ατομικό πρόγραμμά του.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Έλληνας Συλαϊδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη συμπεριλαμβάνοντας και τους 22 παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Ανάμεσά τους ήταν κι ο Αντόνιο Σαβιέρ, ο οποίος επιστρέφει σε αποστολή των «πράσινων» μετά από 5,5 μήνες απουσίας (είχε τεθεί εντελώς εκτός πλάνων απ’ τον Μπόλονι), ενώ αποκλείστηκαν οι τιμωρημένοι (λόγω καρτών) Φραν Βέλεθ και Σεχ Νιάς.

Αναλυτικά στην 22μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Άρη συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας και Μαουρίσιο.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βλάχος προς παίκτες: «Είμαστε κομμάτι μιας “μαύρης σελίδας” στην Ιστορία του Παναθηναϊκού

Νέος προπονητής στο επόμενο δεκαήμερο, στον «αέρα» (και) ο Ντρεοσί

Ανακοινώθηκε κι επίσημα το «διαζύγιο» με τον Μπόλονι

Βρείτε μας στο Twitter! Πατήστε εδώ

Διαβάστε επίσης »

Χamos

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερο το ζευγάρι για τη σκηνοθετημένη απαγωγή

Χamos

Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Τι Τζέι Μπρέι