Με εμφατικό τρόπο στους 16 του Roland Garros η Σερένα Γουίλιαμς

Χamos

Η ξέφρενη πορεία της Σερένα Γουίλιαμς στο Roland Garros συνεχίζεται. Η θρυλική Αμερικανίδα έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη συμπατριώτισσα της, Ντανιέλ Κόλινς, την οποία νίκησε με 2-0 (6-4, 6-4) και πήρε πανηγυρικά το «εισιτήριο» για τους «16» του Γαλλικού Όπεν.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Είναι τέτοια η επιθυμία της Γουίλιαμς να προχωρήσει μέχρι το τέλος, που δεν το έβαλε κάτω ενώ έχανε 4-1 στο δεύτερο σετ και με 5 συνεχόμενα game, κατάφερε να πανηγυρίσει (και με το δίκιο της) μία μεγάλη ανατροπή.

Η κάτοχος 23 τίτλων Grand Slam χρειάστηκε κάτι λιγότερο από μιάμιση ώρα αγώνα για να κάμψει την αντίσταση της Κόλινς και στον 4ο γύρο του κορυφαίου Grand Slam του Παρισιού θα αντιμετωπίσει το νο21 του ταμπλό, Έλενα Ριμπάκινα, η οποία νωρίτερα κέρδισε με 6-1, 6-4 την Έλενα Βεσνίνα.

Η Γουίλιαμς δείχνει αποφασισμένη όσο ποτέ να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο τουρνουά. Εδώ και καιρό θέλει να πανηγυρίσει τον 24ο major τίτλο της και το εφετινό, με τον τρόπο που εξελίσσεται (σ.σ. ήδη έχουν τεθεί νοκ άουτ όλες οι αθλήτριες της πρώτης τετράδας της WTA, Μπάρτι.

Ρωσίδα τενίστρια συνελήφθη στο Ρολάν ΓκαρόςΟ «τυφώνας» Γιάννης έτοιµος για τον τίτλο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις.

Χamos

Η Honda ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει το 2025 την παραγωγή κινητήρων στο εργοστάσιό της στο Tochigi

Χamos

Άγριες Μέλισσες: Η φωτογραφία από τα γυρίσματα της τελευταίας σκηνής