Ήλιος: Με αίμα βάφεται το φινάλε

… Ο θάνατος που συγκλονίζει

sok

Ήλιος: To φινάλε προβλέπεται ανατριχιαστικό, στη σειρά Ήλιος. Η αγαπημένη μας καθημερινή σειρά αποχαιρετάει το κοινό της σε λίγες μέρες, δίνοντας ξανά ραντεβού τον Σεπτέμβριο, με νέα επεισόδια. Το τελευταίο επεισόδιο έρχεται γεμάτο χαρά, αισιοδοξία αλλά και τρόμο. Όλοι οι πρωταγωνιστές θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία κατάσταση που δεν είχαν προβλέψει.

Ήλιος: Με αίμα βάφεται το φινάλε – Ο θάνατος που συγκλονίζει

Ο Δημήτρης και η Αλίκη ετοιμάζονται για τη δεξίωση του γάμου τους. Το ζευγάρι, μπορεί να είναι πολύ ευτυχισμένο, όμως μέσα του επικρατεί σύγχυση και αγωνία για το τι μπορεί να πάει στραβά την ημέρα αυτή. Οι υποθέσεις, στις οποίες είναι μπλεγμένοι, γίνονται όλο και πιο περίπλοκες. Τί θα δούμε στο τέλος;

Ο γάμος εξελίσσεται σε τραγωδία και το φινάλε στη σειρά Ήλιος γράφεται με αίμα. Κι αυτό γιατί ένας από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές αφήνει την τελευταία του πνοή, την πιο ευτυχισμένη μέρα για τον Δημήτρη και την Αλίκη. Όλοι βρίσκονται στο κτήμα, έτοιμοι να γιορτάσουν μαζί με το ερωτευμένο ζευγάρι. Όμως, κάποιος λείπει.

Το τέλος εστιάζει σε δύο χαρακτήρες. Στον Δήμο, αλλά και στον Φίλιππο. Οι δύο αυτοί φίλοι θα μπλεχτούν σε οδυνηρές καταστάσεις, οι οποίες θα αποβούν μοιραίες για τον έναν από τους δύο. Ο Δήμος ετοιμάζεται να συγκατοικήσει με τη Λήδα, ζώντας μαζί τον μεγάλο έρωτα. Ωστόσο, μία απόφαση τελευταίας στιγμής, επηρεάζει τόσο την Λήδα, όσο και την Σοφία.

Στο μεταξύ, ο Φίλιππος λαμβάνει ακόμη ένα απειλητικό μήνυμα από τον άνθρωπο που έχει βάλει στόχο να τον σκοτώσει. Έντρομος ειδοποιεί τον Λαϊνά, ο οποίος τρέχει να τον συναντήσει. Αυτό που δε γνωρίζει κανείς από τους δύο, είναι πως κάποιος τους παρακολουθεί και ετοιμάζεται για νέα επίθεση.

Όλοι ετοιμάζονται να γιορτάζουν τον γάμο της Αλίκης και του Δημήτρη. Ωστόσο, το φινάλε έχει γραφτεί αλλιώς για τη σειρά Ήλιος, με το τέλος να γεννά πολλά ερωτηματικά, κορυφώνοντας την αγωνία για τα επόμενα επεισόδια της νέας σεζόν.

masterchef

MasterChef 5 Spoiler: H Ντέμη Γεωργίου είπε ότι ο διαγωνισμός δεν είναι αξιοκρατικός!

angeliki:-stigmes-pathous-gia-tin-katerina-kai-ton-michali-(6/6)-–-deite-plana

Αγγελική: Στιγμές πάθους για την Κατερίνα και τον Μιχάλη