Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Βέτα παγιδεύει τον Καστρινό

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Αλεξία δίνει στον Βίκο τις πληροφορίες που έφτασαν στον Καστρινό για τον εγκέφαλο της δολοφονίας της Αγγελικής. Ο αδίστακτος μαφιόζος χρησιμοποιεί τη Βέτα για να στήσει παγίδα στον Θέμη και εκείνη ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του στρέφει τον Καστρινό εναντίον του πρώην συντρόφου της, του Μπάμπη, υποδεικνύοντάς τον ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της γυναίκας του.

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Βέτα παγιδεύει τον Καστρινό

Ο Θέμης αποφασίζει να συναντήσει τον άντρα, καθώς πιστεύει ότι είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Αγγελικής και επιθυμεί να πάρει εκδίκηση. Παρόλο που ο Μπάμπης καταφέρνει να διαφύγει, ύστερα από λίγο βρίσκεται νεκρός.

Παράλληλα, η Κύρα κάνει κάποιες ενέργειες για να αποδείξει ότι ο Βίκος είναι ο υπαίτιος για τον φόνο της κόρης της. Την ίδια στιγμή, ο τελευταίος κάνει δύο αποκαλύψεις στην Αλεξία. Κι ενώ ο Βίκος είναι σίγουρος ότι κατάφερε να αποπροσανατολίσει τον Καστρινό, δεν ισχύει το ίδιο και για την Κύρα, η οποία δεν πείθεται τόσο εύκολα.

Έτσι, λοιπόν, την επόμενη ημέρα, ο άντρας πηγαίνει με το όπλο του να τη συναντήσει για να λογαριαστεί μαζί της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ένας αστυνομικός εμφανίζεται στο μαγαζί του Θέμη και του ζητάει να προσέλθει στο τμήμα.

Λίγο αργότερα, ένας ακόμα πηγαίνει εκεί αναζητώντας τη Θάλεια. Την ώρα που ο Θέμης βρίσκεται στην Αστυνομική Διεύθυνση, βλέπει μπροστά του τη βουλευτή Ντέπυ Φλογαΐτη-Ζαμάνου, η οποία του προσφέρει βοήθεια, ζητώντας του ένα πολύ σημαντικό για εκείνη αντάλλαγμα.

Σοκάρει η Ελεονώρα Μελέτη: «Καταριόντουσαν το παιδί μου μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη» (ΦΩΤΟ)

Σασμός Spoiler 2ος κύκλος: Το όπλο «μιλά» και δείχνει τον ένοχο