Μαύρο Ρόδο spoiler: Η Πολυξένη σε άθλια κατάσταση

Η Πολυξένη θα βρεθεί σε άθλια κατάσταση, αφού όλοι θα της γυρίσουν την πλάτη. Πρώτος και καλύτερος ο Θέμης, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς του Μega. O Καστρινός πλέον είναι αποφασισμένος να κόψει κάθε συνεργασία μαζί της. Και το κυριότερο κάθε επικοινωνία με τη συγκεκριμένη γυναίκα. Την πετάει στον δρόμο και η Πολυξένη παθαίνει σοκ.

Το σοκ της γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, όμως, όταν βλέπει και το ίδιο της το παιδί να της γυρνάει την πλάτη. Η Πολυξένη ψάχνει να βρει στέγη και πηγαίνει στην Όλγα, αλλά εκείνη δεν θέλει πλέον να έχει καμία σχέση μαζί της. Έτσι, την κλειδώνει έξω από το σπίτι. Εντελώς ξαφνικά, η Πολυξένη αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να στηριχθεί στα δύο άτομα περίμενε (και ήθελε). Ποια είναι η επόμενη λύση, η επόμενη παρηγοριά; Κατεβάζει το κεφάλι και πάει πίσω στη Γερακιανή και συγκεκριμένα στον Λευτέρη.

Ο Λευτέρης είναι πολύ προβληματισμένος όταν τη συναντά ξαφνικά μπροστά του, αλλά την υποδέχεται ξανά στο σπίτι τους. Βλέπει ότι είναι σε άθλια κατάσταση και τη συμπονά γι’ αυτό. Η Πολυξένη δεν σταματά να κλαίει και τον ικετεύει να την αφήσει να μείνει μαζί του. Άλλωστε, δεν της έχει μείνει κανείς, παρά μόνο ο Λευτέρης. Ο τελευταίος την αφήνει να μείνει μαζί του. Μπορεί να της λέει ότι η ζωή του είναι πλέον πολύ καλύτερη χωρίς εκείνη αλλά δεν μπορεί να την αφήσει στον δρόμο.

Η στάση του Λευτέρη κάνει την Πολυξένη να πιστέψει ότι μπορεί να είναι ξανά μαζί του, στο πλευρό του. Αναθαρρεί από τη στάση του, αλλά σύντομα «προσγειώνεται» στην πραγματικότητα. Ο Λευτέρης της ανακοινώνει πως δεν θα μείνει στο σπίτι, αλλά στην αποθήκη. Στην αποθήκη που την είχε φτιάξει για να μείνει η Ελισάβετ. «Άλλωστε, την είχες κάνει.. παλατάκι για την κόρη μου. Θυμάσαι;», της λέει και την στέλνει εκεί. Νέο σοκ για την Πολυξένη, αλλά δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα. Παίρνει τη βαλίτσα της και πηγαίνει σιωπηλή στην αποθήκη.

Γιάννης Πλούταρχος: Η πρώτη αντίδραση μετά την άρνησή του να τραγουδήσει (VIDEO)

«Απαγορευμένο» παρασκήνιο για την πριγκίπισσα Νταϊάνα – Οι άγνωστες στιγμές πριν ξεψυχήσει στο Παρίσι