Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Φιλαρέτη χαστουκίζει την Κασσιανή

Η Κασσιανή ακούει τη Φιλαρέτη να μιλάει με τον Θέμη και να τον ενημερώνει για τη μήνυση που σκοπεύει να κάνει στον Ζαμάνο: «Θα το πάω μέχρι τέλος μέχρι να μου πει τι απέγινε το παιδί μου», υποστηρίζει και εκείνος της λέει πως θα τη βοηθήσει.

Στο μεταξύ, η Φιλαρέτη ενημερώνει την Αυξεντία πως η Κασσιανή θέλει τα κλειδιά για το δωμάτιο των κειμηλίων και εκείνη με τη σειρά της ζητάει τη βοήθεια της Ελισάβετ: «Πρέπει να μεταφέρουμε τα οστά του Διακοσάββα έξω από το μοναστήρι!

Η Κασσιανή θέλει τα κλειδιά για τα κειμήλια, αλλά είμαι σίγουρη πως κάτι άλλο ψάχνει και πολύ φοβάμαι πως πρόκειται για τον Διακοσάββα». Στο μεταξύ, ένας ακόμα καβγάς ξεσπάει ανάμεσα στη Φιλαρέτη και την Κασσιανή με αποτέλεσμα η τελευταία να την προσβάλλει πολύ άσχημα.

Τότε η πρώην ηγουμένη με μπορώντας άλλο να κρατήσει την οργή της, τη χαστουκίζει! Οι άλλες μοναχές σοκάρονται αρχικά, αλλά στη συνέχεια ικανοποιούνται με την κίνηση της Φιλαρέτης. «Ποιος ξέρει τι της είπε για να φτάσει σε αυτό το σημείο η αδελφή Φιλαρέτη» και «Της χρειαζόταν ένα μάθημα», είναι μερικά απ’ όσα λένε.

Η Κασσιανή τοποθετεί, με τη βοήθεια του Μπόγρη, μια κρυφή κάμερα στο κελί της Αυξεντίας και έτσι σύντομα θα μάθει τα πάντα για τον Διακοσάββα, τα οστά του και το ποιος τον σκότωσε!

Latest

Ο άγνωστος γιος της Ζωής Λάσκαρη: Αποκάλυψη «βόμβα» για το τρίτο της παιδί

Αποκαλυπτική η Βάσω Λασκαράκη: Η δήλωση για την Κατερίνα Γερονικολού που θα συζητηθεί