Μαύρο Ρόδο spoiler: Επεισόδιο 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 78

Η Ελισάβετ θα μιλήσει και στον Πέτρο για τον Διακοσάββα. Δε θέλει πια να κουβαλάει αυτό το βάρος μέσα της. Η συμμαχία Καστρινού-Πολυξένης διαλύεται. Εκείνη θα προσπαθήσει να τον χειριστεί με τα γνωστά της κόλπα. Ο Μπόγρης δημοσιεύει την είδηση για το «θαύμα» του αδελφού του στο διαδίκτυο και ο Σταυρίνος γίνεται έξαλλος. Η Κασσιανή είναι πολύ ευχαριστημένη με αυτήν την εξέλιξη. Ενοχλείται, όμως, στην υποψία και μόνο ότι η Φιλαρέτη βγήκε κρυφά από τη Μονή. Η αντίδραση της Κασσιανής δεν απασχολεί καθόλου τη Φιλαρέτη. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι ότι έχει στα χέρια της κάποια πρώτα στοιχεία για το τι απέγινε ο γιος της. Ο Λευτέρης μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε με την Ελισάβετ το μοιραίο εκείνο βράδυ…

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 79

Ο Μανόλης και η Ευτυχία απειλούν την Κασσιανή πως, αν δεν σταματήσει τους εκβιασμούς, θα βγάλουν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για το αμαρτωλό της παρελθόν. Η Φιλαρέτη αρχίζει να ανακαλύπτει στοιχεία που έχουν σχέση με τον εξαφανισμένο της γιο. Ο Θέμης έχει πολλά ερωτηματικά για τη Θάλεια. Η είδηση για το θαύμα στη μονή κυκλοφορεί και κάνει έξαλλο τον Σταυρίνο. Ο Πέτρος παθαίνει σοκ με όσα ακούει από το στόμα του Λευτέρη.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 80

Ο Γεράσιμος πηγαίνει στην Πάτρα για να συναντήσει τον Πέτρο. Η Κασσιανή προσπαθεί να μάθει πού βρήκαν οι Δημακούληδες τα στοιχεία εναντίον της. Η Φιλαρέτη συναντάει τη Στέλλα Χρονά με την ελπίδα να μάθει επιτέλους πού βρίσκεται το παιδί της. Ο Πέτρος ακούει κατά λάθος τον Λευτέρη να ρωτάει την Ελισάβετ αν ευθύνεται η ίδια για τον θάνατο του Διακοσάββα. Ο Θέμης πιέζει τον Λουκά σε σχέση με τη Θάλεια και απαιτεί να μάθει την πραγματική της ταυτότητα. Ο Βίκος συγκρούεται με την Αλεξία για τις πληροφορίες του Ζαμάνου. Ο Σταυρίνος και η Τασούλα έρχονται κοντά και η Γιάννα τους βλέπει. Θα καταφέρουν να συγκρατήσουν το πάθος τους ο Βίκος και η Αλεξία;

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 81

H Πολυξένη ζητά από τον Λευτέρη να τη δεχτεί πίσω στο σπίτι. Εκείνος τη βάζει να κοιμηθεί στην αποθήκη. Ο Βίκος και η Αλεξία δεν μπορούν να αντισταθούν στη μεταξύ τους έλξη. Η Θάλεια ρωτά τον Λουκά αν έκλεψε την κάρτα SIM απ’ το κινητό της. Ο Λουκάς βάζει να χακάρουν την κάρτα SIM για να βρει στοιχεία. Τι θα ανακαλύψει για την ταυτότητα της Θάλειας; Η Φιλαρέτη μαθαίνει που πήγαιναν τα χρήματα που έδινε για την ανατροφή του παιδιού της. Ποιος θα προτείνει στον Θέμη να σκοτώσει τον Βίκο, τάζοντάς του χρήματα και άλλα ανταλλάγματα; Ο Πέτρος ετοιμάζει μία έκπληξη στην Ελισάβετ.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 82

Η Πολυξένη συναντά τον Μητροπολίτη και τον πιέζει για τον διαγωνισμό, κρατώντας έναν άσο στο μανίκι της: τη φωτογραφία της νεαρής Κασσιανής. Εκείνος καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να κάνει πια διαφορετικά και ότι πρέπει να ακυρώσει τον διαγωνισμό. Μια πολιτική παρέμβαση τον φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Η Στέλλα Χρονά εξαφανίζεται και η Φιλαρέτη απελπίζεται. Θα καταφέρει να βρει τα ίχνη του παιδιού της; Ο Γεράσιμος επισκέπτεται την Ελισάβετ και της αποκαλύπτει το παρελθόν του Πέτρου με τη Νατάσα. Το γεγονός αυτό θα φέρει μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο Γεράσιμος είναι αποφασισμένος να πιέσει μέχρι να καταφέρει να τους απομακρύνει. Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τη Θάλεια κι ο Λουκάς θα τη φέρει αντιμέτωπη με την αλήθεια. Η Αλεξία βρίσκεται για άλλη μια φορά στο δωμάτιο του Βίκου. Το πάθος δεν θα τους αφήσει άλλο περιθώριο.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 83

Ο Γεράσιμος καραδοκεί έξω από το σπίτι της Ελισάβετ και έχει αρχίσει να γίνεται απειλητικός. Η Ελισάβετ βρίσκεται σε απόγνωση και εκμυστηρεύεται στον Πέτρο όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Διακοσάββα. Ο Θέμης αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα για να μάθει αν η κόρη του συναντιέται με τον Βίκο. Η Αλεξία μαθαίνει από τη γιαγιά της, ότι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία πως ο Βίκος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της μητέρας της. Η Θάλεια αποκαλύπτει στον Λουκά την αληθινή της ταυτότητα. Η Φιλαρέτη χάνει κάθε ελπίδα σε σχέση με την ανεύρεση του γιου της. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος κάνουν έρωτα.

Επέμενε να δει το μωρό της για τελευταία φορά: Όταν άνοιξε το φέρετρο…

8χρονη παραπονιόταν ότι εξαφανίζονταν πράγματα από το δωμάτιο της – Οι γονείς έβαλαν κρυφή κάμερα και έπαθαν σοκ με αυτό που είδαν (Video)