Μαύρο ρόδο spoiler: Επεισόδιο 32, 33, 34

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 32, 33, 34
Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 32
Η Γιάννα αποκαλύπτει στην μητέρα της όλη την αλήθεια για τον λόγο που γύρισε στο χωριό και για τον μεγάλο κίνδυνο που διατρέχει. Ποια ιδέα δίνει κατά λάθος ο Γεράσιμος στην Ευτυχία που μπορεί να αποτελέσει λύση στο πρόβλημα της Γιάννας;  Τι θα συμβεί στη συνάντηση του Πέτρου με την Αγγελική στο ξενοδοχείο; Πώς θα αντιδράσει η Ηγουμένη στον ισχυρισμό της Κασσιανής ότι είναι στο πλευρό της η Ελισάβετ με την Αυξεντία; Ποιες τραυματικές αναμνήσεις θα ξυπνήσουν στην Ελισάβετ οι ερωτήσεις του Μανόλη για το λάπτοπ του Στέλιου Διακοσάββα; Τι θα συμβεί όταν ο Ζαμάφτας βρεθεί στο μαγειρείο μαζί με την Τασούλα και την οικογένεια της Γιάννας;

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 33
Η ηγουμένη ζητάει τη μετάθεση της Κασσιανής, με τον Μητροπολίτη να έχει τις αντιρρήσεις του. Ο Πέτρος πάει να αντιμετωπίσει το Βίκο πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ στην Όλγα μπαίνουν υποψίες για τη σχέση της μάνας της με τον Καστρινό. Ταυτόχρονα, ο Θέμης με τη βοήθεια της Αλεξίας βρίσκει στοιχεία για τη γυναίκα που ψάχνει. Εν τω μεταξύ ο Σαράντος ανακαλύπτει το λάπτοπ στο παλιό φορτηγάκι του πατέρα του και τέλος η Ηγουμένη σοκάρεται, όταν μαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις του Πέτρου με την Ελισάβετ στην Μονή.
Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 34
Η Αγγελική βρίσκεται στο κέντρο της σύγκρουσης του γιου της με το Βίκο. Και οι δύο άντρες, φτάνουν στα άκρα. Ποιος θα επικρατήσει; Η Γιάννα αποκαλύπτει στην Ευτυχία την αλήθεια για τον Σταυρίνο. Τόσο η Όλγα όσο και ο Λευτέρης δεν πείθονται από τις απαντήσεις της Πολυξένης για το που ήταν. Εκείνη όμως έχει τον τρόπο να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Η Ηγουμένη κατακεραυνώνει την Κασσιανή με το λόγο της. Δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει στους εκβιασμούς της. Ο Ζαμάφτας γυρίζει στη Γερακιανή για να ολοκληρώσει την εκδίκησή του. Όμως πια, τον περιμένουν. Η Ελισάβετ είναι καταρρακωμένη από την αποκάλυψη για τις νυχτερινές συναντήσεις της με τον Πέτρο. Αυτό που δεν ξέρει, είναι πως εκείνος ετοιμάζεται να πηδήξει τον τοίχο της μονής κι απόψε το βράδυ.

Κατερίνα Vagancia: Καuτή εμφάνιση χωρίς εσώρουxο γκρεμίζει το istangram

Αναστασία Σιδηροπούλου – Love Island: Το ανύπαρκτο στρiνγκ που χάθηκε στα προσόντα της τρέλανε κόσμο – φωτογραφία