Μαύρο ρόδο spoiler: Επεισόδιο 27, 28, 29, 30, 31

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 27, 28, 29, 30, 31
Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 27
Η Αγγελική αποφασίζει να ακολουθήσει την Αλεξία στην Γερακιανή ενώ στο μαγαζί του Θέμη έχουν μαζευτεί τα κανάλια για να μεταδώσουν την είδηση της έκρηξης. Η Πολυξένη μαθαίνει περισσότερα για τον κρυφό λογαριασμό του Λευτέρη και ο Σταυρίνος δίνει ιδέες στον Πέτρο για το πώς θα μπει κρυφά στο μοναστήρι. Ο Σαράντος βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην λύση του μυστηρίου με την χρυσή ταυτότητα και η Κασσιανή εντοπίζει μία λεπτομέρεια στην αγιογραφία της Ελισάβετ που την βάζει σε σκέψεις. Θα καταφέρει ο Βίκος να χαλάσει την φήμη του μαγαζιού του Θέμη; Τι θα πυροδοτήσει τον καβγά ανάμεσα στον Πέτρο και τον Φραγκίσκο; Και τέλος, τι θα συμβεί όταν η Όλγα αποκαλύψει στην Ελισάβετ το στοίχημα που έβαλε ο Πέτρος;
Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 28
Η Όλγα λέει λεπτομέρειες στην Ελισάβετ για το στοίχημα του Πέτρου. Η συνάντηση του Σαράντου με τη Άννα του δημιουργεί μια τελείως διαφορετική εικόνα από εκείνην που είχε για τον πατέρα του. Τι θα μάθει στην συνέχεια για το παρελθόν του στο χωριό; Τι θα συμβεί στη συνάντηση της Αγγελικής με την Ηγουμένη που θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση; Τι θα βρει ο Θέμης στο ξενοδοχείο του Βίκου; Πως θα αντιδράσει η Πολυξένη όταν μάθει ότι ο Λευτέρης της έκρυβε 300 χιλιάρικα; Ποιος άλλος θα μάθει για το στοίχημα; Πώς θα ξεσπάσει ο Πέτρος για την τροπή που πήραν τα πράγματα;

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 29
Ο Θέμης θα απειλήσει την Κυρά ανοιχτά μέσα στο ίδιο της το σπίτι, κρούοντας το καμπανάκι του κινδύνου σε σχέση με το Βίκο. Από την άλλη ο Μανόλης θα καταφέρει τελικά να ξεθάψει τα οστά της Ισμήνης, με τη βοήθεια του Γεράσιμου που του ζητάει απαντήσεις. Εν τω μεταξυ, ο Βίκος φτάνοντας στη Γερακιανή κάνει έκπληξη στην Αγγελική. Ο Πέτρος και ο Φραγκίσκος τα σπάνε μια και καλή. Ενω, ο Σαράντος πείθει τελικά τον Μπόγρη και ένα νέο στοιχείο σε σχέση με το παρελθόν του Στέλιου Διακοσάββα έρχεται στο φως. Από την άλλη, ο Πέτρος για άλλη μια φορά εισβάλλει στο Μοναστήρι δημιουργώντας καινούργια προβλήματα. Ενώ η Κασσιανή κάνει τα αδύνατα, δυνατά και εντέλει θα βρει συμμάχους για να υποστηρίξει το σχέδιο του Μπόγρη και να σταθεί απέναντι στην Ηγουμένη. Η Πολυξένη φρικάρει όταν μαθαίνει ότι ο Λευτέρης θέλει να την ακολουθήσει στην στο ταξίδι που εχει προγραμματίσει στην Αθήνα… Αλλά τελικά για άλλη μια φορά θα τα καταφέρει και θα τον πείσει να μην την ακολουθήσει, πείθοντάς τον πως είναι για το δικό του καλό. Ενώ παράλληλα, η Γιάννα με το Σταυρίνο αποφασίζουν να βρεθούν κρυφά μετά από χρόνια στο γνωστό σημείο. Όμως αυτή τους η συνάντηση δεν θα μείνει μεταξύ τους.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 30
Το μαγαζί του Θέμη μένει κλειστό, λόγω της έκρηξης. Η οικογένειά του βρίσκεται στη Γερακιανή, και ο Θέμης νιώθει πραγματικά μόνος. Η Γιάννα περνά τη νύχτα με το Σταυρίνο. Πώς θα αντιδράσει ο Γιώργος που τους βρήκε να κοιμούνται αγκαλιά; Η Πολυξένη φεύγει μες τη νύχτα για την Πάτρα. Για την Πάτρα θα φύγει και ο Φραγκίσκος, δίχως να έχει υποχωρήσει η ένταση με τον Πέτρο. Η Ελισάβετ θα κάνει μια ειλικρινή αποκάλυψη στην Ηγουμένη. Ο Βίκος εντοπίζει τη Γιάννα στη Γερακιανή. Κι ο Ζαμάφτας καταφτάνει για να πάρει την εκδίκησή του.
Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 31
Η Γιάννα έρχεται αντιμέτωπη με τον Ζαμάφτα που είναι στο τσακ να τη σκοτώσει. Ευτυχώς εμφανίζεται η Τασούλα την τελευταία στιγμή. Η Αλεξία ζητάει από την Ηγουμένη να εξομολογηθεί και βοηθάει την Ελισάβετ με το διακόνημά της. Η Αυξεντία βρίσκεται στο χωριό και ο Σαράντος είναι σίγουρος πως τον κοροϊδεύει με το θέμα της Παλιόβρυσης. Ο Γιώργος θέλει από τον Σταυρίνο την αλήθεια για τη χθεσινή νύχτα. Η Γιάννα εξαφανίζεται και όλο το χωριό είναι στο πόδι. Ο Θέμης μαθαίνει από Πολυξένη ότι η γυναίκα του δεν είναι αυτή που νομίζει και έχει μάλλον φύγει από τον γάμο τους. Ο Πέτρος ακολουθεί τη μητέρα του και τελικά βρίσκει το αμάξι της στο ξενοδοχείο που μένει ο Βίκος. Η Ευτυχία βρίσκει ευτυχώς ζωντανή την κόρη της και ο Λευτέρης θυμίζει στην κόρη του, κάτι από το παρελθόν της που θέλει να ξεχάσει.

Ζόζεφιν: Η θρυλική φωτογραφία της που έριξε το instagram

Megan Fox: Η Μέγκαν Φοξ φοράει το διάφανο διχτυωτό φόρεμά της και προκαλεί εγκεφαλικά…