Ματούλα για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Vip κελί και άνθρωπο να της ανέβει το τσιγάρο; Μέχρι ενός ορίου το σωφρονιστικό!»

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» παραχώρησε σήμερα, Μ. Τετάρτη 20/4, η Ματούλα, η πρώην ηθοποιός που τη δεκαετία του 1990 είχε μείνει για έναν χρόνο στη φυλακή. Φανερά ενοχλημένη για τις παροχές που έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου στη φυλακή, η οποία βρίσκεται εκεί ως ύποπτη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, περιγράφει με βάση τη δική της εμπειρία τι εστί φυλακή και πώς συμπεριφέρονται οι άλλες κρατούμενες σε κάποια που κατηγορείται ως παιδοκτόνος.

«Για εμένα, η φυλακή ήταν η σωτηρία μου. Το 1990, όμως, φαίνεται πως ήταν διαφορετικές οι φυλακές, δεν είχαμε vip. Τι πάει να πει vip κελί στη φυλακή; Τι είναι ξενοδοχείο και πήγα και έκλεισα σουίτα;

Το προαυλίζεται μόνη της, και σε εμάς αν κάποια είχε κάνει φόνο, δεν έβγαινε την ώρα που βγαίναμε όλες οι κρατούμενες. Καταρχήν όλη τη νύχτα φωνάζουν οι γυναίκες από τα παράθυρα, αυτή αποκλείεται να μην ακούει “φόνισσα, τέρας”.

Να έχεις έξω από την πόρτα σου 24 ώρες το 24ωρο άνθρωπο και άμα θες να καπνίσεις, να σου ανέβει το τσιγάρο. Εντάξει, είπαμε, μέχρι ενός ορίου το σωφρονιστικό! Εδώ άκουσα ότι της πήρανε και σεσουάρ. Συγγνώμη, είσαι στη φυλακή και έχεις τεράστιο πρόβλημα να αντιμετωπίσεις, θες σεσουάρ να φτιάξεις τα μαλλιά σου;» δήλωσε αρχικά η Ματούλα και πρόσθεσε:

«Οι παιδοκτόνοι αντιμετωπίζονται πολύ άσχημα στη φυλακή. Εκεί είναι μάνες όλες. Ακόμα και σε επισκεπτήριο να πάει, δεν θα πάει με άλλες. Εγώ κλαίω κάθε φορά που βλέπω αυτά τα παιδάκια, είναι αμαρτία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ANT1:

 

Κατερίνα Τσάβαλου: H σεξουαλική παρενόχληση σε οντισιόν και ο Πέτρος Φιλιππίδης ως δάσκαλος

The Chase: Πρωτιά για το τηλεπαιχνίδι γνώσεων – Πόσοι το παρακολούθησαν χθες, Μ. Τρίτη;