Ματίνα Παγώνη: «Θα σας πω κάτι που δεν το ξέρει κανείς» video

Την Ματίνα Παγώνη φιλοξένησαν η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ, «Δύο στη μία» με αφορμή τον παγκόσμιο συναγερμό από τον Π.Ο.Υ. για τη Νόσο Χ.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όμως, η κα. Παγώνη προχώρησε σε μια χαλαρή αποκάλυψη για τον προσωπικό της χρόνο και τα παιδικά της χρόνια.

Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά στους παρουσιαστές της εκπομπής «θα σας πω και κάτι που δεν το ξέρει κανείς».

Η αποκάλυψη της Ματίνας Παγώνη…

Ειδικότερα, η Ματίνα Παγώνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν προσέχω την εμφάνιση μου, παιδιά. Δεν γυμνάζομαι ποτέ. Δεν μου άρεσε ποτέ η γυμναστική και θα σας πω και κάτι που δεν το ξέρει κανείς. Ενώ στο σχολείο, που πήγαινα, είχα πάρει βαθμούς 18 και 19 και 20… στη γυμναστική έπαιρνα με μέσον 16» είπε αρχικά.

«Με μέσον έπαιρνα λοιπόν 16 διότι ήμουν όλο άρρωστη! Όλο δεν μπορούσα, όλο είχα πονοκεφάλους! Προτιμούσα να κάνω μαθηματικά, φυσική και οτιδήποτε άλλο αλλά δεν ήθελα με τίποτα την γυμναστική» συμπλήρωσε.

«Δεν μπορούσα να πάω στην γυμναστική, το λέω και συνεχίζω και ακόμα. Είμαι τεμπέλα, ναι. Δεν μου άρεσε η γυμναστική» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η Ματίνα Παγώνη στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης το μεσημέρι του Σαββάτου.

Latest

Έξαλλη η Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν μου έχει συμβεί πουθενά αυτό! Ήταν δύο κοπέλες που…» (vid)

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η γνωστή Instagrammer μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Mente Fuerte