Μαθητής λιντσαρίστηκε μέχρι θανάτου από συμμαθητές του (βίντεο)

To βίντεο είναι σκληρό και απάνθρωπο. Δείχνει μικρά παιδιά 16 χρονών να λιντσάρουν μέχρι θανάτου συμμαθητή τους που έκανε το λάθος να καθίσει στις πρώτες θέσεις της σχολικής αίθουσας.

 Η δολοφονία συνέβη την περασμένη Πέμπτη, στην πόλη Ντεόρια στη βόρεια Ινδία και θύμα είναι ο 17χρονος Ραντζίτ Κουμάρ Σινγκ. Ο Ραντζίτ κάθισε στια πρώτα θρανία και μια ομάδα συμμαθητών του, του ζήτησε το λόγο και του είπε να σηκωθεί να φύγει. Ο Κουμάρ δεν έκανε πίσω και οι συμμαθητές του αφηνιασμένοι του την έστησαν.

Δύο ημέρες αργότερα, το Σάββατο, οι συμμαθητές του τον περίμεναν έξω από το σχολείο και όταν τον είδαν άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα ακόμα και με σιδερένιες ράβδους. Το ξύλο ήταν τόσο άγριο που ο μικρός κάποια στιγμή έχει μείνει μόνο με το εσώρουχο και κλαίγοντας εκλιπαρεί να σταματήσουν.

Φυσικά κανείς δε σταμάτησε. Το αντίθετο έβγαλαν τα κινητά τους και άρχιζαν να καταγράφουν τη δολοφονία του συμμαθητή τους.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας από τους δράστες με την αστυνομία να αναζητά άλλα τέσσερα άτομα ενώ έχει εξαφανιστεί και ο διευθυντής του σχολείου στο οποίο φοιτούσαν το θύμα και οι δράστες.

ΚΟΣΜΟΣ, ΜΑΘΗΤΗΣ, ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ, ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΤΗΚΕ

Written by stelios

ΤτΕ: Σε άνοδο οι τιμές των διαμερισμάτων -Ποιες είναι οι περιζήτητες περιοχές

Σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή για τον γιο του εφοπλιστή Πατέρα