MasterChef 3/4: Ξέσπασαν σε κλάματα στον εξώστη, αποχώρησε λίγο πριν την τελική δεκάδα

April 3, 2021

MasterChef – Έκανε ένα από τα πιο αρνητικά ρεκόρ και δεν συνεχίζει στον μαγειρικό διαγωνισμό.
Ακόμα μια μαγειρική δοκιμασία ολοκληρώθηκε στο MasterChef στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο STAR. Για έναν επίδοξο σεφ, μάλιστα, αυτή ήταν και η τελευταία καθώς δεν κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του στον διαγωνισμό μαγειρικής.
Πιο συγκεκριμένα, τρεις ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση οι οποίοι κλήθηκαν να δώσουν ξανά τον καλύτερο τους εαυτό για να διεκδικήσουν την παραμονή στο MasterChef.
Ο λόγος για την Λία, την Ανούς και τον Γιάννη οι οποίοι και βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, που είχε σχέση με την ασιατική κουζίνα. Το αποτέλεσμα απογοήτευσε τους κριτές, αφού κανένα πιάτο δεν ήταν ολοκληρωμένο κι η κακή διαχείριση του χρόνου έφερε από μέτριες έως κακές προσπάθειες.
Ο τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όπως κι ο guest κριτής Γιώργος Βενιέρης, αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και πήραν την τελική απόφαση.

 

Έτσι, ο παίκτης που δυστυχώς τους εντυπωσίασε λιγότερο ήταν… ο Γιάννης Αυλωνίτης, συγκεντρώνοντας μάλιστα την χαμηλότερη βαθμολογία έως σήμερα. Στον εξώστη ξέσπασαν σε κλάματα, βλέποντας αυτήν την εξέλιξη.

Αθηνά Οικονομάκου: Όσα είπε για το φύλλο του παιδιού της

survivor spoiler

Survivor spoiler 3/4: Αυτή είναι η τελικη “χρυσή” πεντάδα βάσει των επιδόσεων των παικτών!