MasterChef: Τα τραγικά λάθη που βγάζουν νικητή

masterchef-5:-ta-tragika-lathi-pou-vgazoun-nikiti

Σήμερα στο MasterChef 5 η νέα δοκιμασία του τελικού θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, ενώ ορισμένα λάθη μάλλον θα καθορίσουν το αποτέλεσμα, καθώς «αφήνουν» άφωνους τους Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 η ένταση θα φτάσει στα ύψη, καθώς Μαργαρίτα και Διονύσης μαγειρεύουν σε νέα δοκιμασία του μεγάλου τελικού.

Η τελευταία βαθμολογία, λίγο πριν την ανακοίνωση του νικητή, ανήκει σε έναν σεφ που έχει μπει στο πάνθεον της παγκόσμιας γαστρονομίας, με τέσσερα αστέρια Μισελέν.

Έτσι, οι δύο φιναλίστ θα ζήσουν την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα τρία μοναδικά πιάτα του και στη συνέχεια, θα χρειαστεί να βάλουν τα δυνατά τους για να κάνουν την πιο πιστή αντιγραφή της ζωής τους.

Παρόλα αυτά, σήμερα τα πράγματα όχι μόνο δεν θα είναι εύκολα, αλλά η μέρα φαίνεται πως θα στιγματιστεί από απίστευτα λάθη. Μάλιστα, οι Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα μείνουν «άφωνοι» και θα βγουν εκτός εαυτού.

«Τέτοια πράγματα έχουν στοιχίσει αποχωρήσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κουτσόπουλος, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς βρίσκει μια ολόκληρη σειρά από κόκκαλα.

Τα spoiler αναφέρουν πως οι σημερινές αστοχίες δεν θα περάσουν απαρατήρητες απο τους κριτές και κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να ορίσουν τον νικητή που θα ανακοινωθεί στις 9 Ιουνίου.

{https://youtu.be/EYKHZ-M_1xY}

Διαβάστε επίσης »

Χamos

Νεκρό βρέφος σε βόθρο βρέθηκε στα Νέα Μάλγαρα

sok agries melisses

Άγριες Μέλισσες: H πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι