MasterChef spoiler 07/06: Τα δύο αστέρια Michelin φέρνουν απίστευτη σύγκρουση – video

masterchef-5:-ta-dyo-asteria-michelin-fernoun-apistefti-sygkrousi

Σήμερα στο MasterChef 5 η ένταση ανάμεσα σε Μαργαρίτα και Διονύση ανεβαίνει στα ύψη, ενώ ακούγεται από το στόμα ενός φιναλίστ μία ατάκα «φωτιά».

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 ακολουθεί μια δύσκολη δοκιμασία, η οποία θα φέρει τους δύο φιναλίστ στα όρια τους, ενώ η ένταση θα φτάσει στα ύψη.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος περιμένουν Μαργαρίτα και Διονύσης να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους στη νέα απαιτητική δοκιμασία του τελικού.

Παρόλα αυτά, τα πράγματα σήμερα δεν θα κυλήσουν ομαλά, καθώς ο Σουηδός σεφ Fredrik Berselius, που είναι βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, «εισβάλει» στη κουζίνα και φέρνει τα πάνω κάτω.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για μία από τις πιο δύσκολες αντιγραφές, ενώ ο Διονύσης λέει στην κάμερα: «Δεν με νοιάζει τι κάνει η Μαργαρίτα. Θέλω να τα πηγαίνει καλά. Τώρα αν θα μαγειρέψει καλά ή όχι ποσώς με ενδιαφέρει. Εγώ θέλω να κάνω τη δουλειά μου, να βγάλω το αποτέλεσμα που πρέπει. Ο καθένας τον δρόμο του».

Παράλληλα, ακούγεται από το στόμα του ενός φιναλίστ, η ατάκα «ο καθένας το δρόμο του»!

Σήμερα λοιπόν, οι Μαργαρίτα και Διονύσης για να έχουν πιθανότητες νίκης, θα πρέπει να αγγίξουν την τελειότητα, με την ένταση να είναι μεγάλη στην κουζίνα, γεγονός που φέρνει μεγάλη κόντρα.

angelis:-poiniki-dioksi-gia-paravasi-kathikontos-–-sto-archeio-i-ypothesi-gia-pente-adikimata

Αγγελής: Ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος

Απονομή χρυσών μεταλλίων Ολυμπιάδας Ρομποτικής στην ελληνική ομάδα

Απονομή χρυσών μεταλλίων Ολυμπιάδας Ρομποτικής στην ελληνική ομάδα