MasterChef 5: Συγκινητική αποχώρηση σήμερα – Άφωνοι οι κριτές video

masterchef

Σήμερα στο MasterChef 5 ένας παίκτης θα αποχωρήσει και σύμφωνα με τα spoiler θα δοθεί μια σκληρή μάχη στη κουζίνα, ενώ ένας παίκτης ανατρέπει τις προβλέψεις. Το άτομο που μαγειρεύει σήμερα για τελευταία φορά.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 η ένταση ανεβαίνει στα ύψη, καθώς όχι μόνο ακολουθεί διαδικασία αποχώρησης, αλλά στην κουζίνα έρχονται τα πάνω κάτω και οι κριτές μένουν σαστισμένοι.

Συγκεκριμένα, σήμερα οι υποψήφιοι σεφ με την μαύρη ποδιά μαγειρεύουν με στόχο την παραμονή τους, ώστε να μπουν στην τελική 10αδα.

Παρόλα αυτά, μπορεί ο διαγωνισμός να έχει μπει στην τελική ευθεία με αποτέλεσμα να ξεχωρίζουν οι καλύτεροι, όμως τα σημερινά πιάτα αφήνουν άφωνους τους κριτές.

{https://www.instagram.com/p/COBXYmLKezC/}

Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αδυνατούν να πιστέψουν τα πιάτα που έχουν μπροστά τους κι ενώ είναι εύκολο να βρουν την πιο αδύναμη προσπάθεια, είναι δύσκολο να ανακοινώσουν το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τα spoiler, ο Παύλος μπορεί να ήταν ο πρώτος υποψήφιος και ο παίκτης που για αρκετούς είχε αποχωρήσει καιρό από τον διαγωνισμό μαγειρικής, όμως ανατρέπει ακόμη μία φορά τα δεδομένα και σήμερα μαγειρεύει το καλύτερο πιάτο.

Η Λία όμως δεν είναι αρκετά τυχερή, καθώς κάνει μία κακή προσπάθεια και φαίνεται πως σήμερα θα δει την πόρτα της εξόδου από το MasterChef 5, σε ένα κλίμα συγκίνησης, καθώς αρκετοί αδυνατούν να πιστέψουν το αποτέλεσμα.

Χamos

Ν. Δένδιας: Αύριο είναι μία δύσκολη ημέρα, πάμε για το καλύτερο στην άτυπη πενταμερή για το Κυπριακό

Χamos

Χρ. Σταϊκούρας – Υπουργικό συμβούλιο: Πως θα επανακκινήσει η οικονομία – Πρόβλεψη για ρυθμό ανάπτυξης 6,2% το 2022