Masterchef spoiler 16/3 αποχώρηση: Ποιος αποχωρεί σήμερα

Αποχώρηση Masterchef σήμερα. Νέα Διαρροή

Μαστερ σεφ αποχωρηση

Masterchef αποχώρηση σημερα

Το Masterchef συνεχίζεται και στο επεισόδιο της Τρίτης (16.03) αναμένεται να δούμε δοκιμασία αποχώρησης. Οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής του Star στο προηγούμενο επεισόδιο κλήθηκαν να μαγειρέψουν με βάση το πώς τους μοίρασε υλικά και χρόνο η Κωνσταντίνα, που είχε το πλεονέκτημα από το mystery box και εκεί έγινε… χαμός.

Οι περισσότεροι είχαν σχετικά καλά αποτελέσματα, κάποιοι τα πήγαν εξαιρετικά ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις μαγείρων που δεν έβγαλαν καλό αποτέλεσμα. Μάλιστα, αυτοί που δεν τα πήγαν τόσο καλά είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες στο φετινό Masterchef και φαίνεται πως η Κωνσταντίνα πέτυχε τον σκοπό της, αφού την είδαμε να λέει πως θέλει να δει ισχυρούς διαγωνιζόμενους να παλεύουν για την παραμονή τους στο σπίτι.

ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ ΔΙΑΡΡΟΗ Masterchef

Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει, τρεις είναι οι παίκτες που θα βάλουν τις μαύρες ποδιές του Masterchef για να διεκδικήσουν τη συνέχεια της παρουσίας τους στον διαγωνισμό. Ο λόγος για τους Ιωάννη, Αντώνη και Κωνσταντίνο.

Οι τρεις τους θα κληθούν να φτιάξουν πιάτο αντιγραφής, το οποίο μόνο εύκολο δεν θα είναι με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να αποχωρήσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτός που αποχωρεί από το Masterchef, θα είναι ο Κωνσταντίνος…

Η νέα παιδική εκπομπή της Michelle Obama στο Netflix

masterchef-krites-spoiler

Masterchef spoiler 17/3. ΕΚΤΑΚΤΗ Διαρροή