MasterChef spoiler 23/4: Οι τρεις υποψήφιοι σήμερα και η ομάδα που κερδίζει

Χamos

Σήμερα στο MasterChef 5 μία ομάδα θα κερδίσει ένα υπέροχο δείπνο, ενώ τρεις επίδοξοι σεφ θα βγουν στο τάκο. Τι αναφέρουν τα spoiler για τους υποψήφιους προς αποχώρηση και τον νικητή.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 η ένταση φτάνει στα ύψη, καθώς μία ομάδα κερδίζει και απολαμβάνει ένα υπέρονο δείπνο, ενώ τρεις παίκτες θα βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα spoiler, οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα τα «ψάλλουν» στους Κόκκινους για λάθη που εντόπισαν στα πιάτα τους, αλλά παρόλα αυτά θα στεφθούν νικητές. Στον αντίποδα, οι Μπλε μπορεί να μην ακούν σκληρή κριτική, όμως η απλότητα των πιάτων τους, θα φέρει την επώδυνη ήττα.

{https://www.instagram.com/p/CN8Ug0xKX95/}

Οι υποψήφιοι της κερδισμένης ομάδας λοιπόν, εξασφαλίζουν τη θέση τους στη 10αδα και μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη, απολαμβάνουν ένα υπέροχο έπαθλο, φιλοξενούμενοι στο εστιατόριο Artisanal του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Οι χαμένοι όμως θα παλέψουν για την ασυλία σε μια μαγειρική δοκιμασία με πολλά τηγανητά αυγά.

Τα spoiler αναφέρουν ότι Λία και Παύλος θα είναι δύο από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, όμως όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά, καθώς σήμερα η ένταση θα φτάσει στο «κόκκινο».

{https://youtu.be/n5D6Se0scyg}

Χamos

Live η πληροφορίες από τους Ν. Χαρδαλιά, Β. Παπαευαγγέλου, Γκ. Μαγιορκίνη – Μαζί τους και ο ΓΓ Εμπορίου

Χamos

Σχέσεις: Πώς να αντιμετωπίσετε την απόρριψη