MasterChef spoiler 18/5: Η ατάκα μπουρλότο του Κοντιζά και η μεγάλη γκάφα

Χamos

Σήμερα στο MasterChef 5 οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους για τελευταία φορά, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς ανάβει «φωτιές», καθώς εκτοξεύει τα «πυρά» του σε πολλούς επίδοξους σεφ.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 οι επίδοξοι σεφ αγωνίζονται για τελευταία φορά σε ομαδική δοκιμασία, ενώ το άγχος θα φτάσει στα ύψη, καθώς ο Σωτήρης Κοντιζάς εντοπίζει αδικαιολόγητα λάθη για το επίπεδο των παικτών.

Συγκεκριμένα, οι Μπλε και οι Κόκκινοι έχουν μια τελευταία ευκαιρία, ώστε να διορθώσουν τα λάθη τους, καθώς ο μαγειρικός διαγωνισμός βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος περιμένουν από τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, καθώς ο κλοιός στενεύει, ενώ στο τέλος θα ακολουθήσει διαδικασία αποχώρησης.

Σήμερα κάποιοι δηλώνουν κουρασμένοι, κάποιοι άλλοι νιώθουν να έχουν «στερέψει» από δυνάμεις, αφού έχουν καιρό να αντικρίσουν τους αγαπημένους τους ανθρώπους, ενώ άλλοι σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν συνταγές, που σχεδίαζαν για το δικό τους μενού, με την ελπίδα να φτάσουν στον τελικό.

Οι επίδοξοι σεφ είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν εξαιρετικά πιάτα, με όση μεγαλύτερη δύναμη και έμπνευση διαθέτουν, ενώ καλεσμένοι είναι ο Executive Chef του «Four Seasons Astir Palace», Bertrand Valegeas και ο Head Chef του εστιατορίου «Pelagos», Luca Piscazzi.

Παρόλα αυτά, οι απαιτήσεις μπορεί να είναι μεγάλες, αλλά τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν με τον τρόπο που ελπίζουν μερικοί. Χαρακτηριστικά, ο Σωτήρης Κοντιζάς θα δηλώσει ότι ένα πιάτο είναι εκτός θέματος και θα «παγώσει» τους πάντες, καθώς ο δημιουργός του πιάτου καταλαβαίνει ότι έκανε μια τεράστια γκάφα.

Διαβάστε επίσης »

Ανέκδοτο: Αγγελικό τραγούδι …! Τρελό γέλιο

Χamos

Η Αφροδίτη Φρυδά ξεσπά: Μόνο χλευασμό πήρα για την Eurovision από τον τόπο μας