MasterChef: Εκτός ριάλιτι ένα από τα φαβορί

Δεκατρείς είναι πλέον οι παίκτες που έχουν απομείνει στο MasterChef καθώς στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είχαμε ακόμα μια αποχώρηση.

Οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος αμέσως μετά τη μαγειρική διαδικασία ανακοίνωσαν τον νικητή, ο οποίος ήταν ο Παναγιώτης Τζαμαλής
και στον οποίο για πρώτη φορά δόθηκε η κάρτα ασυλίας. Ο ίδιος έκανε την ανατροπή καθώς δεν την χρησιμοποίησε ο ίδιος αλλά την έδωσε στο φίλο του Παύλο, ο οποίος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, λέγοντας πως του το «χρωστούσε».

Ο Παύλος σώθηκε και στη θέση του κατέβηκε να μαγειρέψει η Μαρίνα η οποία είχε την λιγότερο επιτυχημένη προσπάθεια στο προηγούμενο τεστ δημιουργικότητας.
Τα πράγματα για τους διαγωνιζόμενους ήταν δύσκολα και απαιτητικά. Με καλεσμένο τον pastry chef Νίκο Κολέτσα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν αντιμέτωποι με την παρασκευή ενός γλυκού το οποίο θα έκρινε την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Στην αρχή της βαθμολογίας, η Μαρίνα με 7 βαθμούς από τον κάθε κριτή κρίθηκε ασφαλής και πέρασε στον εξώστη. Στην συνέχεια, η Κωνσταντίνα σώθηκε επίσης αφού είχε το καλύτερο πιάτο από όλους τους διαγωνιζόμενους, συγκεντρώνοντας 32 βαθμούς.

Στην συνέχεια, μεταξύ της Ανούς και του Αντώνη, ο δεύτερος είναι αυτός που τελικά αποχώρησε από το σπίτι του MasterChef 5 (με 26 βαθμούς), καθώς η μαγειρική προσπάθεια που έκανε δεν έπεισε τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Survivor Spoiler ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ. Ποιος αποχωρεί απο το Survivor

Αρχίζουν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια Ανεξαρτησίας