MasterChef spoiler: Εκτός η Κωνσταντίνα – Το συγκινητικό αντίο της Μαρίνας

masterchef-5:-ektos-i-konstantina-–-to-sygkinitiko-antio-tis-marinas

Παρελθόν από το MasterChef 5 αποτελεί η Κωνσταντίνα, ενώ στο άκουσμα του ονόματος της, η Μαρίνα δεν άντεξε και «λύγισε».

Ακόμη ένα απαιτητικό επεισόδιο του MasterChef 5 ολοκληρώθηκε, όπως και η διαδικασία αποχώρησης που ακολούθησε, με την Κωνσταντίνα να μένει εκτός διαγωνισμού.

Η ίδια μαζί με τον Αλέξανδρο, έπρεπε να αντιγράψουν ένα το απαιτητικό πιάτο του Λάμπρου Βακιάρου, ενώ έδωσαν την τελευταία μονομαχία για το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής στο μαγειρικό ριάλιτι.

Οι δύο παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά στο τέλος μόνο ο Αλέξανδρος τα κατάφερε, αφού συγκέντρωσε 32 βαθμούς, ενώ η Κωνσταντίνα μόνο 24 βαθμούς.

{https://www.facebook.com/MasterChefGR/videos/445419299869582/}

Μάλιστα, η Μαρίνα δεν άντεξε την αναπάντεχη εξέλιξη και «λύγισε». Μάλιστα, κατέβηκε από τον εξώστη για να αγκαλιάσει τη φίλη της μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της, γεγονός που παρεξήγησαν πολλοί συμπαίκτες τους.

«Πριν μισή ώρα την έβριζε. Το θέατρο του παραλόγου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαργαρίτα.

Η Μαρίνα όμως, φάνηκε πολύ στεναχωρημένη από την αποχώρηση της Κωνσταντίνας, ενώ είπε πως «είμαστε από τους πιο ξεκάθαρος ανθρώπους εξ αρχής. Είμαστε ξινές και σε όποιον αρέσουμε. Καμιά φορά η αλήθεια πονάει και, όταν λέμε κάποια πράγματα έξω από τα δόντια, κάποιοι τα παρεξηγούν. Είναι πολύ καλός άνθρωπος η Κωνσταντίνα. Ότι και να είπε μέσα στον διαγωνισμό, είχε τον λόγο της που τα είπε, της είχαν κάνει τη ζωή μαρτύριο. Δεν είναι έτσι πραγματικά και εγώ το ξέρω. Οπότε με ενόχλησε πάρα πολύ που έφυγε σήμερα».

«Αλλά όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Νομίζω πως έφυγε για να μου δώσει ένα μήνυμα: “Συγκεντρώσου στον στόχο σου γιατί πρέπει να κερδίσουμε το έπαθλο”», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

{https://www.facebook.com/MasterChefGR/videos/969364837150542/}

 

tragodia-sti-nea-erythraia:-enas-nekros-se-flegomeno-spiti

Νέα Ερυθραία: Ένας νεκρός σε φλεγόμενο σπίτι

i-natalia-vodianova-pozarei-sto-eksofyllo-tis-vogue-italia-me-dimiourgia-mary-katrantzou

Natalia Vodianova: Φωτογραφίζεται στο εξώφυλλο της Vogue Italia με δημιουργία Mary Katrantzou