MasterChef: Δοκιμασία Mystery Box με… αμπέλι – Ποιοι θα οδηγηθούν σε Δοκιμασία Αποχώρησης;

Απόψε, Δευτέρα 11 Απριλίου, στις 21:00, στο STAR

Δεκατέσσερις επίδοξοι μάγειρες συνεχίζουν να δείχνουν τις ικανότητές τους  στο MasterChef 2022, να μαθαίνουν χρήσιμα tips της κουζίνας και να εξελίσσονται. Ανάμεσα τους βρίσκεται ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδας, που θα κερδίσει τον τίτλο, το τρόπαιο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Νέα εβδομάδα ξεκινά και στο επίκεντρο, αυτή τη φορά, βρίσκεται το αμπέλι. Στην ελληνική κουζίνα, άλλωστε, έχουμε μάθει να αξιοποιούμε πλήρως ένα αμπέλι και πρόκειται για ένα από τα χρησιμότερα φυτά. H δοκιμασία του Mystery Box αποδεικνύεται ένας ωραίος και «μερακλήδικος» πρόλογος για το απαιτητικό Tεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί.

Τρία ιδιαίτερα ελληνικά προϊόντα μπαίνουν στο προσκήνιο στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας και η διαχείριση των πλεονεκτημάτων από τον νικητή του Mystery Box μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις. Η νίκη, σε αυτή τη δοκιμασία, προσφέρει όχι μόνο τα πλεονεκτήματα στην επόμενη Ομαδική Δοκιμασία αλλά και τη μόνιμη κάρτα ασυλίας, αφού μετά τη χρήση της από τον Γιάννο Σδούγκα την προηγούμενη εβδομάδα, είναι και πάλι διαθέσιμη.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού (11/4) επεισοδίου:

Ποιοι θα καταφέρουν να αποδείξουν ότι «ουκ εν τω πολλώ το ευ», παρουσιάζοντας αξιόλογα πιάτα στους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο; Και ποιοι θα είναι εκείνοι με τις λιγότερο καλές προσπάθειες, που θα οδηγηθούν σε Δοκιμασία Αποχώρησης;

Ελένη Μενεγάκη: Δυσκολεύεται να πιστέψει τα όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη

Δημήτρης Κουρούμπαλης: Η πρόταση για το Survivor και οι αλλαγές που έφερε στη ζωή του η κόρη του