MasterChef 5 : Η Χριστίνα Παπαοικονόμου αποχώρησε από το MasterChef

Oι τρεις σεφ-κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Φωτεινόγλου δοκίμασαν τις προσπάθειες των υποψήφιων προς αποχώρηση και εκείνη που έφυγε από το «MasterChef 5», ήταν η Χριστίνα Παπαοικονόμου.Όλα όσα είπε η Χριστίνα για την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό αλλά και για τις δυσκολίες που πέρασε στην Αγγλία όταν νόσησε από κορωνοϊό…

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση συμμετείχαν σε μια απαιτητική δοκιμασία και έπρεπε να αντιγράψουν πέντε πιάτα μέσα σε 70 λεπτά.

Συγκεκριμένα, ο προσκεκλημένος σεφ, Φώτης Φωτεινόγλου, ετοίμασε τα εξής πιάτα: μπάφα ταρτάρ, σαρδέλα παντρεμένη, θράψαλο σχάρας με φακές σαλάτα και λωτό, ντολμαδάκι καραβίδας με πατζαρόφυλλο και γλυκάδια τηγανιτά με φάβα από ασπρομύτικα φασόλια Λήμνου.

Οι τρεις τους έπρεπε να αντιγράψουν πέντε πιάτα με συγκεκριμένα υλικά αλλά ο χρόνος φάνηκε τόσο πιεστικός που δεν μπόρεσαν να τα ολοκληρώσουν στο σύνολό τους και φυσικά υπήρξαν και κάποιες αστοχίες.


Η Χριστίνα συγκέντρωσε 17 βαθμούς με τους κριτές να της αναφέρουν ότι κάποια υλικά της δεν τρώγονταν, ο Κωστής 21 βαθμούς και η Μαρία 27 βαθμούς.

Έτσι την πόρτα της εξόδου είδε η Χριστίνα Παπαοικονόμου με την Μπλε ομάδα να αναφέρει ότι είναι άδικο γιατί ο αρχηγός της ομάδας της την έβαλε στην διαδικασία αποχώρησης.

Άγριες Μέλισσες spoiler 22/2: Η Δρόσω απειλεί τον Νικηφόρο και την Ασημίνα

House of Fame: O Obi και τα δάκρυα συγκίνησης video