Menu

MasterChef 5 spoiler 23/5: Οι αστοχίες που κρίνουν την αποχώρηση

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον Β’ ημιτελικό του MasterChef 5 και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη διαδικασία αποχώρησης. Τι αναφέρουν τα spoiler για τα λάθη που στέλνουν κάποιον σπίτι του.

Στο νέο επεισόδιο του MasterChef 5 όχι μόνο θα έρθουν τα πάνω κάτω για ακόμη μία φορά, καθώς θα διεξαχθεί ο Β’ ημιτελικός, αλλά οι κριτές θα βγουν εκτός εαυτού και ιδιαίτερα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Συγκεκριμένα, οι Παύλος, Αλέξανδρος, Διονύσης, Μαργαρίτα και Μαρίνα θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στη κουζίνα, ώστε να παραμείνουν στο διαγωνισμό. Παρόλα αυτά, γνωρίζουν ότι στο τέλος της ημέρας ένα άτομο θα πει αντίο στο ριάλιτι μαγειρικής και θα αποχωρήσει. Έτσι, σχεδιάζουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και αν φύγουν να γίνει με το κεφάλι ψηλά.

Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπορεί να αναμένουν τρομερά πιάτα και να μην επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν στον Α’ ημιτελικό, αλλά φαίνεται ότι οι προσδοκίες τους δεν θα δικαιωθούν.

Σύμφωνα με τα spoiler, ο Σωτήρης Κοντιζάς θα βρει κόκκαλα στο πιάτο του και θα φέρει γέλιο στους άλλους δύο κριτές, καθώς έχει «παράδοση» σε τέτοια περιστατικά. Όταν όμως δοκιμάσουν και οι ίδιοι, θα διαπιστώσουν ότι δεν ήταν «υπερβολικός» ή «άτυχος», αλλά πως είχε δίκιο.

 

Μάλιστα, το συγκεκριμένο περιστατικό θα βγάλει εκτός εαυτού τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος θα κάνει σκληρή κριτική στους παίκτες.

Στη συνέχεια, ένα πιάτο θα έχει παρά πολύ κακό κακό marshmallow, ενώ σε κάποιο άλλο θα απουσιάζει τελείως το αλάτι και οι κριτές θα αναρωτηθούν εάν ο παίκτης δοκίμασε το φαγητό πριν το σερβίρει.

Επίσης, τα spoiler αναφέρουν ότι η νέα αποχώρηση θα γίνει μεταξύ Παύλου και Αλέξανδρου, με ένα από τους δύο να αποχαιρετά στο τέλος της μέρας το MasterChef 5.

Exit mobile version