MasterChef 5 – Spoiler: Μεγάλη ανατροπή μετά την αποχώρηση

masterchef gr

Σήμερα στο MasterChef 5 Αλέξανδρος και Μαρίνα μαγειρεύουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Τι αναφέρουν τα spoiler για την αποχώρηση και την ανατροπή που έρχεται μετά.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, καθώς υπάρχει δοκιμασία αποχώρησης, ενώ θα δούμε και μια μεγάλη ανατροπή.

Αρχικά, Μαρίνα και Αλέξανδρος θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους για να πάρουν το ένα εισιτήριο για την τελική 3αδα, ενώ θα φέρουν σε δύσκολη θέση τους τρεις κριτές.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν πιο δύσκολο έργο από τους επίδοξους σεφ που είναι στο τάκο, καθώς θα δοκιμάσουν θεσπέσια πιάτα, τα οποία θα τους αφήσουν άφωνους και θα είναι δύσκολο να βρουν τις λεπτομέρειες που θα στείλουν έναν παίκτη στο σπίτι του.

{https://www.instagram.com/p/CPT1OFdK1eQ/}

Ένα πολύ απαιτητικό πιάτο αντιγραφής, που φέρει τη γαστρονομική σφραγίδα του Γαλλοϊταλού σεφ, Herve Pronzato, θα δώσει σε έναν από τους δύο διαγωνιζόμενους μία τελευταία ευκαιρία για τον τελικό.

Σύμφωνα με τα spoiler, σήμερα φεύγει ο Αλέξανδρος μετά από μια καλή προσπάθεια και η Μαρίνα συνεχίζει στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Έπειτα, όμως θα δούμε μια μεγάλη ανατροπή, καθώς Μαργαρίτα και Διονύσης μαγειρεύουν για να πάρουν το ένα εισιτήριο για τον τελικό σε μια δύσκολη δοκιμασία. Συγκεκριμένα, πρέπει να αντιγράψουν ένα πολύ απαιτητικό πιάτο, με την Μαργαρίτα να τα βρίσκει «σκούρα».

Μάλιστα, ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαργαρίτα θα χάσει από τον Διονύση, ο οποίος αναμένεται να φτιάξει ένα φοβερό πιάτο. Παρόλα αυτά, μπορεί η νίκη του Διονύση να μην είναι σίγουρη ακόμη, όμως η Μαργαρίτα θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της, καθώς θα δυσκολευτεί αρκετά.

{https://youtu.be/qZtEbwOeHeg}

Διαβάστε επίσης »

Χamos

Τέθηκε σε αργία ο εκπαιδευτικός, που φέρεται να έστελνε ανάρμοστα μηνύματα σε μαθήτριες

Χamos

Κανένα κρούσμα της COVID-19 μετά τα BRIT Awards 2021