MasterChef 5 Spoiler 19/4: Η τελική 5αδα και τα φαβορί που μένουν εκτός

masterchef-5-–-spoiler:-i-teliki-5ada-kai-ta-favori-pou-menoun-ektos

Το MasterChef 5 μπαίνει σιγά σιγά στη τελική ευθεία, με την ώρα του μεγάλου τελικού να πλησιάζει, ενώ ήδη έχουν διαρρεύσει τα πρώτα spoiler. Οι παίκτες που μένουν και τα φαβορί που αποχωρούν.

Η αντίστροφη μέτρηση για το MasterChef 5 έχει ήδη ξεκινήσει με τον μεγάλο τελικό να πλησιάζει, ενώ διέρευσαν τα πρώτα spoiler και τα νέα δεν είναι για όλους ευχάριστα, καθώς ορισμένα φαβορί δεν θα τα καταφέρουν.

Συγκεκριμένα, τα γυρίσματα του ριάλιτι μαγειρικής έχουν προχωρήσει αρκετά σε σχέση με τα επεισόδια που προβάλλονται και με γεγονός ότι ο κλοιός στενεύει και μένουν λίγοι, δεν είναι δύσκολο να εντοπίσει κάποιος τους εναπομείναντες υποψήφιους σεφ.

Τα spoiler λοιπόν, αναφέρουν ότι εκτός τελικής 5αδας μένουν ορισμένα φαβορί, όπως ο Τζιοβάνι και ο Παύλος. Δύο παίκτες, οι οποίοι έχουν κατακτήσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού, ενώ έχουν παρουσιάσει ορισμένα πιάτα που έχουν αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Έτσι, πληροφορίες αναφέρουν ότι την τελική 5αδα αποτελούν οι εξής παίκτες:

Αλέξανδρος
Διονύσης
Μαργαρίτα
Μαρία
Μαρίνα

Υπενθυμίζεται, ότι μέχρι στιγμής, μέσα στο παιχνίδι είναι οι εξής επίδοξοι σεφ: Αλέξανδρος, Ανούς, Διονύσης, Ιωάννης, Λία, Μαργαρίτα, Μαρία, Μαρίνα, Νίκος, Παναγιώτης, Παύλος, Τζιοβάνι.

Υπέρ της UEFA ο Ζαγοράκης

Υπέρ της UEFA ο Ζαγοράκης

Ιταλία-Covid-19: 8.864 κρούσματα, 316 θάνατοι

Ιταλία-Covid-19: 8.864 κρούσματα, 316 θάνατοι