MasterChef 5 Spoiler 6/5: Η εξομολόγηση της Μαρίας σοκάρει (video)

masterchef

Απαντώντας σε ερωτήσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους στον λογαριασμό της στο instagram είπε πολλα και διάφορα, αλλά μια απάντηση της μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Είχε να κάνει με τις σεξουαλικές της προτιμήσεις και απάντησε χωρίς κανέναν δισταγμό ότι ανήκει στην Lgbtq+ κοινότητα.

«Πρώτη φορά το είπα στους γονείς μου 15 χρονών. Δε ξέρω αν με πίστεψαν. Παρ’ όλα αυτά, δεν χρειάζεται να φοβάσαι για κάτι. Και δεν είναι ανάγκη να τους το πεις κιόλας, απλά μην κρύβεσαι».

«Μου αρέσουν και τα δύο φύλα».

Η Μαρία Λαζαρίδου για τον μεγάλο νικητή
Η Μαρία Λαζαρίδου αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής, με την ίδια να μιλά για τον σάλο που έγινε στο twitter, μετά τη δήλωση για την εξωτερική της εμφάνιση.

Ο μεγάλος τελικός του γνωστού ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, πλησιάζει. Με τους παίκτες που απέμειναν να μετρούν αντίστροφα για την ανάδειξη του νικητή.

Για την ώρα, μεγάλο φαβορί θεωρείται η Μαργαρίτα Νικολαΐδη. Βέβαια, αυτό το παραδέχτηκε και η Μαρία Λαζαρίδου.

Σε μια νέα της συνέντευξη είπε χαρακτηριστικά:

– Ποιος θέλετε να νικήσει;

«Η Μαργαρίτα. Της αξίζει πραγματικά. Είναι απίστευτος άνθρωπος, ταλαντούχα και αγνή ψυχή».

-Αποκτήσατε φίλους στο διαγωνισμό;

«Νομίζω ότι απέκτησα. Σίγουρα τη Μαργαρίτα, αλλά και τον Στέφανο, τον Γιάννη, την Ανούς, τη Λία, τον Παύλο και τον Σερόπ. Και ίσως κι άλλους».

Το ΠΟΜ ΣΟΥΦΛΕ
– Δώστε μας μια αγαπημένη σας συνταγή…

«Το πομ σουφλέ είναι μια συνταγή που μου αρέσει πολύ! Ήδη οι φίλοι μου ζητούν να τη μαγειρέψω. Είναι απλή και εντυπωσιακή».

-Μια δήλωση σας για την εξωτερική σας εμφάνιση προκάλεσε πολλά σχόλια στο twitter. Τα βλέπατε μέσα στο διαγωνισμό; Σας επηρέαζαν;

«Προφανώς, δεν έβλεπα κανένα σχόλιο μέσα στο διαγωνισμό. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι όμορφη, θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφοι, ξεχωριστοί. Ο λόγος που αναφέρθηκα στην εξωτερική μου εμφάνιση, είναι γιατί δέχτηκα πολλά σχόλια μέσα στο παιχνίδι και, με τις επιστροφές, μου μετέφεραν πολλά πράγματα. Γενικά, θέλω να περάσω ένα μήνυμα. Να μην κρίνουμε τους ανθρώπους επιφανειακά και προκατειλημμένα, γιατί δεν είναι η εξωτερική εμφάνιση που μετράει».

Το ατύχημα με το θερμόμετρο και την χαμηλή θερμοκρασία στο λάδι είχε ως αποτέλεσμα τα τεμπούρα ντροπς δεν είχαν ψηθεί και εκεί ήταν το μεγάλο πρόβλημα στο πιάτο της.

Αποχώρησε χωρίς να μπορέσει να αποχαιρετήσει τους συμπαίχτες και φίλους της αφού είχαν πάει στο σπίτι, και δεν παρέμειναν στην αίθουσα όπως άλλες φορές. Γιατί το έκαναν έτσι δεν μάθαμε.

Δεν περίμενε ότι θα αποχωρούσε σε αυτήν την φάση. Ήταν έκπληξη.

Υπήρξε φλερτ με τον Ιωάννη;

Τα μόνιμα νεύρα του Διονύση

Με ενοχλήσαν πάρα πολύ τα ψέματα της Μαρίνας.

ηλιος spoiler

Ήλιος Spoiler 6/5: Δείτε τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο

Χamos

MasterChef / Μαρία Λαζαρίδου: Μου αρέσουν και οι άνδρες και οι γυναίκες – video