MasterChef 5 spoiler 9/4: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Σε μια φινετσάτη δοκιμασία διαγωνίστηκαν οι παίκτες στην τελευταία ομαδική. Γυναικεία υπόθεση φαίνεται πως θα είναι ο διαμοιρασμός των ευθυνών. Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 9/4 την ομαδική δοκιμασία στο MasterChef 5;

Μια απαιτητική δοκιμασία κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας οι εννιά εναπομείναντες παίκτες στο τελευταίο επεισόδιο. Κεντρικό θέμα ήταν η σαμπάνια και οι δύο ομάδες έπρεπε να ολοκληρώσουν ένα πλήρες μενού, που θα ταίριαζε με διαφορετικές ποικιλίες σαμπάνιας.

Τα ηνία των δύο ομάδων ήταν σε γυναικεία χέρια αυτή την φορά. Οι μπλε είχαν για αρχηγό την Μαργαρίτα ενώ οι κόκκινοι την Λία. Οι δύο κοπέλες ζορίστηκαν αρκετά να κατευθύνουν τις δύο ομάδες αλλά εν τέλει έβγαλαν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα μπροστά στους τρεις κριτές και τον καλεσμένο τους.

Ποια ομάδα κερδίζει, λοιπόν, σήμερα 9/4 και ποια οδηγείται σε διαδικασία αποχώρησης από το MasterChef 5; Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly η κόκκινη ομάδα με αρχηγό την Λια θα γευτεί την χαρά της νίκης, φέρνοντας τους μπλε και συγκεκριμένα την Μαργαρίτα, νικήτρια του Silver Award, σε πολύ δύσκολη θέση. Μάλιστα το γλυκό του Παύλου ήταν ένα από τα κομβικά πιάτα, που έγειραν την πλάστιγγα.

Πως θα διαχειριστεί τις επιλογές που θα κληθεί να κάνει ως αρχηγός; Οι ανατροπές στο φετινό MasterChef συνεχίζονται επί της οθόνης σας…

Έτσι έγινε η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ στο λόφο Πανί στον Αλιμο

Ελεονώρα Μελέτη: Διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.