MasterChef 5 – Παύλος: Η Μαργαρίτα είναι σαν τον Ρατατούη

sok

Ο Παύλος Χάππιλος βρέθηκε σήμερα στην «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για τους συμπαίκτες του, το «χάρισμα» της Μαργαρίτας και την επιθυμία του να αναδειχθεί επιτέλους γυναίκα MasterChef

Ο Παύλος Χάππιλος βρέθηκε στην παρέα της «Φωλιάς των Κου Κου» λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο μετά από την αποχώρησή του από το «MasterChef 5» που βύθισε στη θλίψη πολλούς τηλεθεατές -ακόμα και οι κριτές του διαγωνισμού δεν έκρυψαν την στενοχώρια τους που τον αποχωρίζονταν.

Μιλώντας στην Κατερίνα Καραβάτου και στην παρέα της, ο Παύλος, αφού αναφέρθηκε στον πατέρα του, executive chef μεγάλης αλυσίδας ξενοδοχείων, ο οποίος ήταν η έμπνευσή του για να ερωτευτεί τη μαγειρική, περιέγραψε τους συμπαίκτες του και την ατμόσφαιρα στο σπίτι του διαγωνισμού.

Πρώτα, αναφέρθηκε στον Ιωάννη, για τον οποίο άφησε να εννοηθεί ότι αδικεί τον εαυτό του προβάλλοντας ένα προφίλ πιο επιθετικό από ό,τι πραγματικά είναι. Επίσης, απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπήρξε ποτέ ερωτική προσέγγιση ανάμεσα στον Ιωάννη και τη Μαρία, ιδιαίτερα από τη μεριά της Μαρίας.

Σε σχέση με τον Διονύση, τον συμπαίκτη του με τον οποίο είχε συγκρουστεί τις περισσότερες φορές, ο Παύλος τον περιέγραψε ως κυκλοθυμικό, με βίαιες εναλλαγές διάθεσης.

Για τη Μαργαρίτα ο Παύλος «κέντησε» περιγράφοντας με γλαφυρότητα το «χάρισμά» της στη μαγειρική, παραλληλίζοντάς την με τον κινηματογραφικό Ρατατούη.

Τέλος, για τον Αλέξανδρο ο Παύλος είπε ότι είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε, απολύτως ειλικρινής, επαγγελματίας, προσηλωμένος στον στόχο του, χωρίς εκπλήξεις.

Ο Παύλος Χάππιλος μιλάει για τον σεφ πατέρα του:

Ο Παύλος Χάππιλος για τη σχέση Ιωάννη – Μαρίας:

Ο Παύλος για τον Διονύση:

«Θέλω τη Μαργαρίτα νικήτρια»:

Ο Παύλος για τον Αλέξανδρο:

Διαβάστε επίσης »

Χamos

Μονιµοποίηση, αλλιώς εµπαιγµός

Billboard Awards 2021: Η Karol G εντυπωσίασε φορώντας μια αποκαλυπτική δημιουργία Celia Kritharioti