MasterChef 5 – Πάνος Ιωαννίδης: Τι είπε για τον νικητή και τον καλό εργένη Λεωνίδα Κουτσόπουλο

masterchef-5-–-panos-ioannidis:-ti-eipe-gia-ton-nikiti-kai-ton-kalo-ergeni-leonida-koutsopoulo

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στον φακό του «Ευτυχείτε» έξω από το εστιατόριό του στην καρδιά της Αθήνας.

Έξω από το εστιατόριο που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας πέτυχε ο φακός του «Ευτυχείτε»  τον Πάνο Ιωαννίδη, τον αγαπημένο κριτή του «MasterChef 5» και ο συνεργάτης της εκπομπής προσπάθησε να του αποσπάσει με τρόπο το φύλο του νικητή του διαγωνισμού.

Ο γνωστός σεφ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε γυναίκα στον τελικό του δημοφιλούς reality μαγειρικής, το οποίο έχει σχεδόν ολοκληρώσει γυρίσματα για τη σεζόν -εκκρεμεί να ανοίξουν οι φάκελοι με τα ονόματα την ημέρα του τελικού.

Αποκάλυψε επίσης ότι οι συζητήσεις για το «MasterChef 6» βρίσκονται σε εξέλιξη, μετά από την επιτυχημένη πορεία του φετινού κύκλου που στάθηκε επάξια απέναντι σε τηλεοπτικά προϊόντα όπως το «Survivor 2021» και οι «Άγριες Μέλισσες».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αναρωτήθηκε κατά πόσον ο σεφ και ο συνάδελφος και φίλος του Λεωνίδας Κουτσόπουλος σκοπεύουν να αφήσουν το «στρατόπεδο» των εργένηδων.

Ο Πάνος Ιωαννίδης αρκέστηκε να απαντήσει με πολύ χιούμορ ότι ο Κουτσόπουλος είναι πιο νέος από αυτόν και άρα ανήκει στους «καλούς» εργένηδες και επιπλέον έχει μια πολύ καλή σχέση και μένει να δούμε τι θα γίνει, αφήνοντας αναπάντητο το ερώτημα για την δική του προσωπική ζωή.

 

Χamos

Απεβίωσε η διεθνώς καταξιωμένη μεσόφωνος της ΕΛΣ Γιολάντα ντι Τάσσο

agries melisses

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η διάλυση είναι οριστική