MasterChef 5 – Μαρίνα: Με ενόχλησε που ήμουν η κακιά

masterchef-5-–-marina:-me-enochlise-pou-imoun-i-kakia

Η Μαρίνα ξέσπασε σε λυγμούς όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την ρώτησε πως της φάνηκε η πορεία της στο «MasterChef 5».

Η «κακιά» του διαγωνισμού, η οποία έδειξε ένα «διαφορετικό πρόσωπο στην δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε μετά από την επιστροφή της, διαγωνίστηκε απέναντι στον Διονύση Σαρακίνη σε ένα τεστ δημιουργικότητας με «θέμα» την πατάτα, που αποδείχθηκε πιο δύσκολο απ’ ό,τι περίμενε.

Στη διάρκεια της δοκιμασίας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πλησίασε τους δύο διαγωνιζόμενους στους πάγκους τους για να τους ρωτήσει πως τους φάνηκε η παρουσία τους στο «MasterChef 5».

«Δεν θα άλλαζα τίποτα γιατί δεν θα μάθαινα. Ούτε για συμπεριφορές ανθρώπων που άλλα πίστευες και σε πρόδωσαν ή για συμπεριφορές που έλεγες τι ωραία κι από πίσω σε έθαβαν. Όλα αυτά μου πήγαν καλά όμως γιατί έπαθα κι έμαθα και φτάσαμε έως εδώ.

»Δεν ήταν εξαρχής η πρόθεσή μου να είμαι εγώ ο κακός της υπόθεσης και μπορώ να πω ότι με ενόχλησε μέσα στο σπίτι που ήμουν. Αυτούς τους ανθρώπους θα τους βρω έξω και θα τα λύσουμε αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι», είπε βουρκωμένη η Μαρίνα, η οποία δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή την επιθυμία της να είναι αυτή που θα σηκώσει το «τρόπαιο» του «MasterChef 5».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

{https://youtu.be/A-K92vE1nXM}

Διαβάστε επίσης »

kaneis-den-chanetai kai-eidika-o-efthyµis 

Κανείς δεν χάνεται και ειδικά ο Ευθύµης 

i-lysi-vrisketai-se-µia-poly-apli-erotisi

Η λύση βρίσκεται σε µια πολύ απλή ερώτηση