MasterChef 5 – Μαρίνα: Μπορεί να παρεξήγησα τη σχέση Ιωάννη – Μαρίας

Η Μαρίνα Ντεμολλάι, η παίκτρια που αποχώρησε στην χθεσινή τελική δοκιμασία των ημιτελικών από το «MasterChef 5», μίλησε σήμερα στην «Φωλιά των Κου Κου» για τα λάθη και τις συμπεριφορές που την έκαναν το «μαύρο πρόβατο» του διαγωνισμού.

Έφτασε ως την τριάδα, αλλά δεν τα κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό. Η Μαρίνα Ντεμολλάι, η παίκτρια του «MasterChef 5» που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο μετά από την δοκιμασία με τις πατάτες, βρέθηκε σήμερα στην «Φωλιά των Κου Κου» για να κάνει μια αποτίμηση της παρουσίας της στο παιχνίδι.

Μιλώντας στην Κατερίνα Καραβάτου, η Μαρίνα, που πέτυχε σε ελάχιστο χρόνο, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του show να απομονωθεί από τους συμπαίκτες της λόγω των κακεντρεχών σχολίων και της υπέρμετρα ανταγωνιστικής συμπεριφοράς της, προσπάθησε να δικαιολογηθεί, ιδιαίτερα όσον αφορά τα σχόλια που έκανε για την Μαρία.

«Ο Ιωάννης έπαθε σοκ όταν είπες σε κιου για τη σχέση του με τη Μαρία» παρατήρησε η Κατερίνα Καραβάτου, απευθυνόμενη στην παίκτρια.
«Το έχω πει, δεν θα το αρνηθώ. Γι’ αυτό που έχω πει η αλήθεια είναι πως μπορεί να παρεξήγησα κάποιες συμπεριφορές μέσα στο σπίτι. Τους είδα που κάνανε πολλή παρέα στο σπίτι και το παρεξήγησα. Και προφανώς, αν νομίζει ότι αν του ζητήσω ένα συγνώμη on air είμαστε ΟΚ, τότε από μένα έχει συγνώμη».

Και συμπλήρωσε: «Με τη Μαρία είχαμε κάτσει και το συζητήσει στις επιστροφές. Της είχα πει ότι ήταν η άποψή μου, μου είπε “είσαι λάθος” και της είπα ότι “το εκτιμώ ότι κάναμε αυτή τη συζήτηση”. Με τον Ιωάννη όμως δεν είχε γίνει αυτή η συζήτηση.

Όσο για την περίφημη στροφή στην συμπεριφορά της τη δεύτερη φορά που μπήκε στο «MasterChef 5», που παρατήρησαν σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες της και οι τηλεθεατές, η Μαρίνα την αρνείται.

«Ο χαρακτήρας που είχα από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα του διαγωνισμού ήταν ίδιος.

Αυτό που λένε ότι άλλαξα δεν ισχύει. Απλά βγήκαν έξω. Είδαν ότι ο κόσμος δεν είναι με το μέρος μου και σου λέει για να κερδίσουμε εμείς τον κόσμο, θα κρατήσουμε μια διαφορετική στάση απέναντι στην Μαρίνα».

Τηλεφώνημα για βόμβα στη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη

survivor-apochorisi-spoiler:-aftoi-einai-oi-dyo-protoi-ypopsifioi-pros-apochorisi-(vinteo)

Survivor αποχώρηση spoiler: Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση