MasterChef 5: Η Μαρίνα προειδοποιεί … «Ξεχάστε τις ομάδες όπως τις ξέρατε»

Η ιδιαίτερη δημιουργική διαδικασία ολοκληρώθηκε και οι κριτές του MasterChef 5 κλήθηκαν να ανακοινώσουν το ντουέτο με το καλύτερο αποτέλεσμα.
Μπορεί η χθεσινή ημέρα να σημαδεύτηκε από την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου, ο οποίος προσπάθησε να εξηγήσει το πρωί στη «Φωλιά των Κου Κου» τους λόγους που έφυγε από τον διαγωνισμό, όμως το παιχνίδι συνεχίζεται.

Για την ακρίβεια, η δοκιμασία της Δευτέρας αποδεικνύεται εξαιρετικά κρίσιμη, αφού ο νικητής της θα πάρει πίσω την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πως παρότι δεν βρέθηκε μεταξύ των δύο ζευγαριών με την καλύτερη επίδοση, η Μαργαρίτα είχε (για άλλη μια φορά) το καλύτερο πιάτο σε αυτή την φάση του MasterChef 5.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, η δυάδα που κέρδισε τη δοκιμασία ήταν η Μαρίνα και η Κωνσταντίνα. Σύμφωνα με τους κριτές του MasterChef 5, από τους δύο, το καλύτερο πιάτο ήταν εκείνο της Μαρίνας που βρέθηκε να κρατά την κάρτα ασυλίας.

Η Μαρίνα όμως, πέραν της κάρτας ασυλίας, θα έχει και ένα πλεονέκτημα στην ομαδική διαδικασία, το οποίο θα ανακοινωθεί εν καιρώ. Ωστόσο, η μαγείρισσα του MasterChef 5 προανήγγειλε πως όσα ξέραμε για τις ομάδες του παιχνιδιού θα πρέπει να τα… ξεχάσουμε.

Η Amazon ανοίγει στο Λονδίνο ένα σούπερ μάρκετ χωρίς ταμεία

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γιατί η εκδρομή της εξόργισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου