MasterChef 2022: «Ιταλική Εβδομάδα» και «μαγειρικά ζευγάρια» – Ποιοι θα οδηγηθούν στη Δοκιμασία Αποχώρησης;

Απόψε, Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου, στις 21:00, στο STAR

masterchef 6

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 2022, 12 επίδοξοι μάγειρες συνεχίζουν την πορεία τους για τη διεκδίκηση του τίτλου και του επάθλου των 50.000 ευρώ! Φυσικά, οι τρεις κριτές και επιτυχημένοι σεφ, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς, είναι εκεί για να τους κατευθύνουν και να τους κάνουν δυνατότερους μαγειρικά.

Η καθιερωμένη δοκιμασία του Mystery Box θα σημάνει και την έναρξη μίας ακόμη θεματικής εβδομάδας. “Una faccia, una razza” λέει το γνωστό ρητό και η «Ιταλική Εβδομάδα», που περίμεναν πώς και πώς κάποιοι διαγωνιζόμενοι, έφτασε!

Εκείνος ή εκείνη, που θα καταφέρει το καλύτερο πιάτο αυτής της δοκιμασίας, θα κληθεί να διαχειριστεί πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα, που μπορούν να καθορίσουν τις εξελίξεις του ριάλιτι μαγειρικής.

Στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, δύο προϊόντα, που απολαμβάνουν συχνά οι Ιταλοί μετά από ένα καλό γεύμα, μπαίνουν στο προσκήνιο και οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να τα αναδείξουν. Αυτή τη φορά μαγειρεύοντας σε συνεργασία με κάποιον συμπαίκτη τους!

Τα «μαγειρικά ζευγάρια», που θα προκύψουν από τις επιλογές του νικητή του Mystery Box, καλούνται να φτιάξουν δύο πιάτα και να συνεργαστούν αρμονικά, αφού η «μοίρα» τους στο διαγωνισμό θα είναι κοινή και τα πιθανά λάθη του ενός θα επηρεάσουν και τον άλλο.

Η νίκη, σε αυτή τη δοκιμασία, είναι σημαντική, αφού χαρίζει τόσο τα πλεονεκτήματα στην επόμενη Ομαδική Δοκιμασία αλλά και τη Μόνιμη Κάρτα Ασυλίας, η οποία είναι και πάλι διαθέσιμη, μετά τη χρήση της από την Καλλιόπη Μπεζαντέ.

Ποιο ζευγάρι θα καταφέρει να οδηγηθεί «χέρι-χέρι» στη νίκη και ποιοι, δυστυχώς, θα πρέπει να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης, που ακολουθεί;

Δείτε το τρέιλερ της Μ. Δευτέρας 18 Απριλίου:

Μπέσσυ Μάλφα: Το αντικείμενο που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της, η γνωριμία και ο έρωτας με τον άνδρα της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι αναζητήσεις της στο Διαδίκτυο πριν το θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας