Μαρτίνς: «Μας έλειπε το ένστικτο του εκτελεστή»

Μαρτίνς: «Μας έλειπε το ένστικτο του εκτελεστή»

Στις ευκαιρίες που είχαν οι ποδοσφαιριστές του, αλλά δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, που κρίθηκε με 2-1 υπέρ του «Δικεφάλου» με το γκολ του Κρμέντσικ στο 90ό λεπτό.

«Αυτό που δεν έγινε καλά σήμερα ήταν το τελείωμα των φάσεων. Είχαμε δύο πάρα πολύ καλές περιόδους μέσα στο παιχνίδι, το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε πολύ καλές κλασικές ευκαιρίες, την ευκαιρία του Μπρούμα, άλλη μια του Γιώργου και του Ελ Αραμπί όπου δεν καταφέραμε να σκοράρουμε», σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός του πρωταθλητή.

«Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ καλά, βάλαμε το γκολ, ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία από στημένη μπάλα, είχε πέναλτι, εμείς ισοφαρίσαμε με ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο και είχαμε πολλές ευκαιρίες», πρόσθεσε.

Όσο για το τι έφταιξε; «Αυτό που έφταιγε ήταν ότι δεν καταφέραμε να είμαστε εύστοχοι στις ευκαιρίες αυτές. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα λάθη του Ολυμπιακού με μια πολύ χαμηλή άμυνα. Προσπάθησε να βγει στις αντεπιθέσεις, κι έτσι στα τελευταία λεπτά εκμεταλλεύτηκε τα λάθη όταν εμείς χάσαμε τη συγκέντρωση και δεν είχαμε το βάθος στο παιχνίδι που χρειαζόταν και δεν είχαμε την απαραίτητη προσοχή, κάτι για το οποίο είχαμε δουλέψει και είχαμε προετοιμαστεί γι΄ αυτό». 

Εν κατακλείδι, «μας έλειπε το ένστικτο του εκτελεστή που έχουμε συνήθως και γενικότερα μας έλειπε η έντονη επιθετικότητα που έχουμε στα περισσότερα παιχνίδια μας».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ

Διαβάστε επίσης »

farma

Φάρμα spoiler:Η μονομαχία των διδύμων έστειλε εκτός Φάρμα την Έλενα

Συγχαρητήρια Κ.Ζέρβα στον ΠΑΟΚ

Συγχαρητήρια Κ.Ζέρβα στον ΠΑΟΚ