Μάριος Ιορδάνου: Στο γάμο του πήρε catering και τάισε τα αδέσποτα της γειτονιάς του

Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν πρωταγωνιστούν στην θεατρική παράσταση «Το στρίψιμο της βίας». Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν στην εκπομπή Δύο στη 1 και στον Ιορδάνη Παπακυριακού. Αναφερόμενοι στο γάμο τους είπαν ότι δεν πιστεύουν στο θεσμό αλλά το έκαναν για συγκεκριμένο ρόλο και ότι αντί για τραπέζι, παράγγειλαν ένα μίνι catering και τάισαν τα αδέσποτα της γειτονιάς τους.

Μ.Ι.: Ο γάμος ήταν απλός. Δεν πιστεύω στο γάμο. Ούτε σε γάμους, ούτε σε βαφτίσια. Το έκανα καθαρά για λόγους ασφάλειας, επειδή έχουμε τη δουλειά μας.

Σ.Κ.: Έχουμε μια επιχείρηση μαζί με τον Μάριο. Δηλαδή ήταν καθαρά πρακτικοί οι λόγοι, να κάνουμε τη ζωή μας εύκολη σε κάποια επίπεδα, όπως έχουμε δομήσει τη ζωή μας. Από εκεί και πέρα έβαλα εγώ μια παντελόνα, μπήκαμε στο αμάξι κι έπιασα την κοτσίδα.

Φαντάσου ότι παραγγείλαμε ένα μίνι μίνι catering και τα δώσαμε στα σκυλάκια μας, στα γατάκια μας και στα αδέσποτα της γειτονιάς. Για εμάς αυτό ήταν ο γάμος και θέλαμε να το γιορτάσουμε με τα πλάσματα που αγαπάμε. Όλο το άλλο ήταν μια τζίφρα.

Μαρία Κορινθίου – Αποκάλυψη ΣΟΚ!: Την έκαναν… τσακωτή δημόσια να κάνει σεx στη φύση – ΒΙΝΤΕΟ

Λάουρα Νάργες: Η αξέχαστη φωτογραφία της που έμεινε στην ιστορία – βιντεο