Μαρινάκης: Ο Πειραϊκός λαός έστειλε σπίτι τους συκοφάντες

«Την Παρασκευή το βράδυ σας είπα ότι ο Πειραιάς μίλησε, ότι ο Πειραιάς ψήφισε, ο Πειραιάς κέρδισε. Σήμερα ο Πειραϊκός λαός έδωσε απαντήσεις, έδωσε απαντήσεις σε όλους τους συκοφάντες και τους έστειλε στο σπίτι τους». Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, έχουμε άλλη μία εβδομάδα να συνεχίσουμε τον ωραίο αυτόν αγώνα. Για την τελική μας νίκη. Αλλά ξέρετε μέχρι σήμερα δεν απάντησα σε πάρα πολλούς.

»Παρόλα αυτά ο Πειραϊκός λαός έδειξε το εξής σήμερα, ότι όλους αυτούς τους συκοφάντες τους έχει γυρίσει την πλάτη άρα δεν χρειάζεται να τους απαντήσω εγώ, απαντήσατε όλοι εσείς. Παρόλο που πέσανε στη λάσπη και στο βούρκο που οι ίδιοι έχτισαν όλο αυτό τον καιρό,εμείς θα τους δώσουμε το χέρι και τους λέμε ελάτε μαζί μας για έναν Πειραιά περήφανο. Για έναν Πειραιά που δεν θα έχει εξαιρέσεις ,όλοι μαζί. Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας ευχαριστήσω όλους εσάς που μου δώσατε τη δύναμη με το χαμόγελό σας, με την αγκαλιά σας και να ξέρετε ότι σας περιμένουμε όλους την ερχόμενη Κυριακή για τη μεγάλη τελική νίκη.Θα είμαι δίπλα σας και πάμε δυναμικά για έναν Πειραιά όπως τον ονειρευόμαστε. Ο Ελληνικός λαός μίλησε Το μόνο που έχουμε να πούμε σε τρεις συκοφάντες οι οποίοι είναι ο κ. Μπελαβίλας ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος σε αυτούς τους τρεις θα τους αφιερώσω ένα ωραίο τραγούδι».»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΣΠΙΤΙ, ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

NΔ: Οι Έλληνες με την ψήφο τους έδωσαν τη λύση

Δραγασάκης: Κάποτε ξεκινούσαμε από το 4%