Menu

Μαρίνα Σάττι: Η ενδυματολογική επιλογή της για το Eurovision 2024 στη Σουηδία

Πολλά κομμάτια έχουμε δοκιμάσει σε μια συνθήκη προσομοίωσης και αύριο πρώτη φορά θα τα δούμε όλα μαζί, τόνισε η Μαρίνα Σάττι. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2024 είναι έτοιμη να βγει στη σκηνή του διαγωνισμού και να εντυπωσιάσει το κοινό με το τραγούδι “Ζάρι”.

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για την προετοιμασία της ενώ βρισκόταν στη Σουηδία, όπου θα λάβει χώρα ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision. Το ροζ-μωβ φόρεμα που επέλεξε να φορέσει είναι η αγαπημένη της επιλογή και προκαλεί αίσθηση με την μοναδική μπότα που συνοδεύει το outfit.

Η Μαρίνα Σάττι δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενη και προετοιμασμένη για την εμφάνισή της στη Eurovision. Με πολλές διαφορετικές σκηνές και εικόνες στο τραγούδι της, ανυπομονεί να τις μοιραστεί με το κοινό της και να ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία στη σκηνή της Eurovision.

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί και η τεχνική υποδομή που θα έχει στη διάθεσή της την κάνει να νιώθει ακόμα πιο προετοιμασμένη. Με την υποστήριξη της ομάδας της και την αγάπη του κοινού, η Μαρίνα Σάττι είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει στην Eurovision 2024.

Written by admin

Exit mobile version