Μαρίνα Πατούλη: «Εύχομαι στον κύριο Λέων… καλό κατευόδιο» (VIDEO)

Μήνυμα στον πολιτικό της αντίπαλο Γρηγόρη Λέων απέστειλε η Μαρίνα Πατούλη.

«Είναι μία απόφαση που πάρθηκε διαχρονικά. Εγώ πέρασα τα παιδικά μου χρόνια στην Πεύκη, έπαιζα στις αλάνες. Στο όραμα και στην εκπόνιση του σχεδιασμού, που έχουμε δημιουργήσει με τους συνεργάτες μου, εντάσσεται πάνω απ’ όλα ο πολιτισμός της καθημερινότητας αλλά και η δημιουργία πόλεων και ενός Δήμου που να είναι φιλικές στα άτομα με κινητικές δυσκολίες» αναφέρει η Μαρίνα Πατούλη.

Τι την συμβουλεύει ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης;

«Ο Γιώργος Πατούλης ήταν όλα αυτά τα χρόνια ο μέντοράς μου και ουσιαστικά μου έδωσε το εφαλτήριο για να αγαπήσω και να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση. Εξακολουθώ να τον συμβουλεύομαι, γιατί έχει τεράστια εμπειρία στην αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού. Πιστεύει στις ικανότητές μου, ότι είμαι καλή μαθήτρια και δεν θα ήθελα να τον διαψεύσω» απαντά η Μαρίνα Πατούλη.

Στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αντίπαλος της Μαρίνας Πατούλη για τη διεκδίκηση της δημαρχίας Πεύκης-Λυκόβρυσης θα είναι ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων. Πώς σχολιάζει η ίδια αυτή την κίνηση;

«Έμαθα προς έκπληξή μου ότι παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Θεωρώ ότι ο τόπος έχει ανάγκη από ανθρώπους που ζουν δίπλα στον πολίτη και θα ευχηθώ καλή επιτυχία και… καλό κατευόδιο» απαντά με χιούμορ η Μαρίνα Πατούλη.

 

Πηγή

Ο Αντώνης Σρόιτερ για τον γάμο του με την Δήμητρα Αιγινίτη: «Fast track, ήταν τέσσερις μήνες» (VIDEO)

Η γη της ελιας spoiler: Ο Φίλιππος σε σοβαρή κατάσταση μετά από τροχαίο