Μαριάνθη Κάσδαγλη: Τα ακριβά γούστα της σέξι πλοιάρχου – Οι σέξι πόζες στο Ντουμπάι (ΦΩΤΟ)

Τη Μαριάνθη Κάσδαγλη την γνωρίσαμε στο Survivor 4, ως υποπλοίαρχο του ναυτικού.

Πριν από μερικούς μήνες η όμορφη Μαριάνθη, έχοντας συμπληρώσει 31 χρόνια ζωής, αποκάλυψε στους fans της πως έχει πάρει προαγωγή και είναι πλέον καπετάνισσα!

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Μαριάνθη ανεβάζει stories από το Ντουμπάι προκαλώντας έκπληξη στους θαυμαστές της και μόλις χτες, η 31χρονη αποφάσισε να εξηγήσει τους λόγους που βρίσκεται στο Ντουμπάι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

«Θέλω να συζητήσουμε για τη διαμονή μου στο Ντουμπάι, με βλέπετε πάνω στο σκάφος, θέλω να συνδυάσω τη ζωή μου και εξόδους εδώ.

Αρχικά είχα έρθει να περάσω κάποιες εξετάσεις για να δουν αν είμαι ικανή και αν μπορώ να κυβερνήσω το πλοίο. Πλέον εργάζομαι ως Κυβερνήτης στο σκάφος που με βλέπετε.

Στο διάστημα αυτό που περνάω εξετάσεις, πήγαν όλα καλά και στο σημείο αυτό έχω αναλάβει επίσημα τη διακυβέρνηση, έχω απίστευτη χαρά, είναι ένα ακόμα επίτευγμα προσωπικό μου, δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν, το κάνω για μένα, αυτή είναι η δουλειά μου και το επάγγελμά μου.

Μπορεί να με δείτε κάποια στιγμή και στην Ελλάδα, το μόνο που θέλω είναι να πιστεύετε στον εαυτό σας, μην φοβάστε να ρισκάρετε, γιατί μόνο έτσι θα μάθετε αν θα τα καταφέρετε, καλές γιορτές με υγεία. Εμένα οι γιορτές θα με βρουν εδώ, τόνισε η Μαριάνθη χαρακτηριστικά».


Προς το παρόν πάντως, η Μαριάνθη Κάσδαγλη ζει στο Ντουμπάι, εργάζεται, οδηγεί, κάνει γυμναστική και προσπαθεί να κάνει και νυχτερινές εμφανίσεις.

Γι’αυτο τσακώνεστε συνέχεια – Το γνωστό φυτό που φέρνει τσακωμούς και αρνητική ενέργεια

Αργεντινή: «Θρίλερ» με τον θάνατο γνωστού influencer – Η σορός του βρέθηκε διαμελισμένη