Μαριάννα Κιμούλη: Αποκαλύψεις για τον πατέρα της και την αντιμετώπιση αρνητικών κριτικών

Σε λίγα χρόνια από τώρα, μπορώ να κρίνω πιο ακριβώς. Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Μαριάννα Κιμούλη στο περιοδικό “Λοιπόν” και στο δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, μίλησε για τη σχέση της με τον πατέρα της, τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη, καθώς και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

“Σίγουρα οι αρνητικές κριτικές με επηρεάζουν και τις ακούω, ειδικά αν προέρχονται από άτομα που εκτιμώ. Μπορεί να με κάνουν καλύτερη. Όμως, ζούμε σε μια εποχή όπου στα social media επικρατεί μια τρομακτική ανθρωποφαγία και προσπαθώ να προστατευτώ από αυτό όσο μπορώ. Σίγουρα κάποιες φορές θα είχα στεναχωρηθεί”, δήλωσε η Μαριάννα Κιμούλη.

“Δεν έχω ακόμα πολύ έντονα το θέμα της αναγνωρισιμότητας και δεν έχω προετοιμαστεί γι’ αυτό το κομμάτι. Ελπίζω να μπορέσω να το αντιμετωπίσω”, πρόσθεσε η ηθοποιός.

Τελικά, η διαδρομή και το όνομα που έχει κατασκευάσει ο πατέρας σου, Γιώργος Κιμούλης, έχουν επηρεάσει αρνητικά ή θετικά την πορεία σου; Ποια συμβουλή σου έδωσε που την κρατάς σαν φυλαχτό;

“Ειλικρινά, θα πω και τα δύο (και αρνητικά και θετικά). Σε λίγα χρόνια από τώρα, θα μπορώ να βγάλω ένα πιο ακριβές συμπέρασμα. Η συμβουλή που κρατάω από εκείνον είναι ότι αυτό το επάγγελμα χρειάζεται μεγάλη αντοχή”, παραδέχτηκε η Μαριάννα Κιμούλη.

Written by admin

Οι γυναίκες διακρίνονται στο Survivor: Ποια αποχώρησε αυτή τη φορά;

Ανήλικη σοκάρει τη Θεσσαλονίκη: Αποπειρά Αυτοκτονίας