Μαρία Ναυπλιώτου – Ζέτα Δούκα: οι πρώτες covid free διακοπές στην Αστυπάλαια! Δύο θεές στην ακτή (φωτογραφίες)

διακοπες

Δημοσιεύθηκε: 16 Ιουνίου 2021 08:50

Τις πρώτες τους καλοκαιρινές διακοπές στην Covid free Αστυπάλαια έκαναν η Ζέτα Δούκα και η Μαρία Ναυπλιώτου. Με τις δυο ηθοποιούς να έχουν στην παρέα τους και άλλες δύο φίλες τους!

Η παρέα των τεσσάρων γυναικών ταξίδεψε στο πανέμορφο νησί και μέσα από το Instagram ενημέρωναν τους διαδικτυακούς τους φίλους πώς περνάνε. Με τις Δούκα και Ναυπλιώτου να ποζάρουν στον φακό αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα κορμιά τους. Μάλιστα, η Ναυπλιώτου με μια ρομαντική διάθεση κατέθεσε τα συναισθήματά της στα social media. Εκεί όπου έγραψε μεταξύ άλλων:

«Γύρω στα τέλη Μαΐου η φίλη μου Ζέτα Δούκα μού ανακοίνωσε ότι θα πηγαίναμε στην Αστυπάλαια! Πριν πολλά χρόνια είχα επισκεφτεί αυτό το πανέμορφο νησί, αλλά η φετινή εμπειρία ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Εκτός από τη γαλήνια, θετική ατμόσφαιρα και την ομορφιά αυτού του νησιού, υπήρχε αυτή τη φορά και ένας ακόμη πιο σημαντικός παράγοντας.

Οι άνθρωποι της Αστυπάλαιας σε υποδέχονται με μία μεγάλη αγκαλιά. Η φιλοξενία τους υπακούει στους όρους μίας άλλης εποχής, όταν δεν υπήρχε τίποτα πιο ιερό από τον επισκέπτη! Με ανοιχτά σπίτια, φροντίδα, χιούμορ, ζεστασιά!

Η μόνη τους έγνοια είναι να σου προσφέρουν ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκουραστείς και να νιώσεις οικεία. Στις εποχές που ζούμε είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το νησί είναι Covid free, 80% των κατοίκων είναι εμβολιασμένοι».

Survivor spoiler

Survivor spoiler 16/06, part.2: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

big brother

Δημήτρης Κεχαγιάς: Τι τρέχει με τον Δημήτρη Κεχαγιά του Big Brother και την Κατερίνα Λιόλιου;