Μαρία Ναυπλιώτου – Ζέτα Δούκα: Οι κολλητές κάνουν διακοπές στην Αστυπάλαια και ποζάρουν με μαγιό

astypalaia naupliwtou douka

Μαρία Ναυπλιώτου – Ζέτα Δούκα: Οι κολλητές κάνουν διακοπές στην Αστυπάλαια και ποζάρουν με μαγιό

Η ανάρτηση της Μαρίας Ναυπλιώτου

Μεταξύ άλλων, η Μαρία Ναυπλιώτου έγραψε:

«Γύρω στα τέλη Μαΐου η φίλη μου Ζέτα Δούκα, μου ανακοίνωσε ότι θα πηγαίναμε στην Αστυπάλαια! Πριν πολλά χρόνια είχα επισκεφτεί αυτό το πανέμορφο νησί, αλλά η φετινή εμπειρία ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Εκτός από την γαλήνια, θετική ατμόσφαιρα και την ομορφιά αυτού του νησιού, υπήρχε αυτή τη φορά και ένα ακόμη πιο σημαντικός παράγοντας. Οι άνθρωποι της Αστυπάλαιας, σε υποδέχονται με μία μεγάλη αγκαλιά.

Η φιλοξενία τους, υπακούει στους όρους μίας άλλης εποχής, όταν δεν υπήρχε τίποτα πιο ιερό από τον επισκέπτη! Με ανοιχτά σπίτια, φροντίδα, χιούμορ, ζεστασιά!
Η μόνη τους έγνοια είναι να σου προσφέρουν ό,τι χρειάζεσαι, για να ξεκουραστείς και να νιώσεις οικεία.

Τα καταλύματα, τα εστιατόρια, οι υπηρεσίες κάθε είδους, αποπνέουν υψηλή αισθητική, αρχοντιά και ευγένεια.

Μαζί με όλα αυτά, δένονται μαζί σου και σε κάνουν και σένα, να δημιουργείς δεσμούς και φεύγοντας, ξέρεις ότι έχεις κάνει καινούριους φίλους.
Στις εποχές που ζούμε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το νησί είναι covid-free, 80% των κατοίκων είναι εμβολιασμένοι».

Η ανάρτηση της Ζέτας Δούκα

Η γνωστή ηθοποιός έγραψε στην ανάρτηση της: «Δεν είχα ξαναπάει στην Αστυπάλαια. Είχα ακούσει όμως τα καλύτερα από πολύ κόσμο που εμπιστεύομαι κι έτσι όταν ήρθε η πρόταση από την Μαρία Καμπούρη (μέσω της κοινής μας φίλης Μαριέττας Φαφούτη που θα την ευγνωμονώ αιωνίως γι αυτό) να την επισκεφτώ, έκανα τα αδύνατα δυνατά για να μη χάσω την ευκαιρία.

Μαζί λοιπόν με την αγαπημένη μου Μαρία Ναυπλιώτου, περάσαμε έξι μέρες σ αυτό το ευλογημένο ενεργειακό νησί, που τα έχει όλα!!Μαγικές παραλίες για όλα τα γούστα, υπέροχα καταλύματα και εστιατόρια που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, λογικότατες τιμές στα πάντα και κυρίως, συγκλονιστικούς, φιλόξενους και ζεστούς ανθρώπους.

Κι επειδή ζούμε στην εποχή του κορονοϊού ακόμη, πολύ σημαντικό και σε επίπεδο τουρισμού, είναι ότι η Αστυπάλαια είναι Covid-free αφού το 80% των κατοίκων της (πλην των παιδιών δηλαδή) είναι πλήρως εμβολιασμένοι!».

sakhs

Survivor spoiler 15/06: Βατερλώ για τους Amigos …

survivor spoiler

Survivor spoiler: Ένταση στο συμβούλιο μεταξύ Κατσούλη και Ασημακόπουλου